Cool je fazon sa takvim likovima u realisticnom okruzenju. A efekti su nepotrebni, kao i odvajkada oni nitro/dimovi u bojama sto su bili.

Meni se bas igra neki dobar nfs sa ovim zezancijama, ali od carbona mi ni jedan nije kliknuo![]()
Sve sam probao i nece da klikne :/Jesi probao 2015icu i/ili Heat?

Rivals mi je bio odličan, IMO jedan od boljih NFS-ova. Odlična grafika, velika mapa sa lepim predelima, dynamic weather, trke po danu i noći, vizuelna personalizacija vozila, kao i upgrade njihovih performansi, dve "kampanje", kao Racer i kao Police. U oba slučaja dostupni su i razni gadget-i (EMP, shockwave, spike strip, roadblock, turbo boost, itd.) kako bi se lakše pobeglo policiji ili u njihovom slučaju lakše uhvatio begunac. Meni se igra svidela, igrao sam kasnije i NFS 2015, ali mi nije bio ni blizu zanimljiv kao Rivals. Pre neki dan sam kupio i Payback i Heat dok je trajala akcija na PSN-u (oba za 6 funtiRed bi bio da pokusam Rivals na aktuelnoj konfiguraciji. Brzo sam uocio zalbe drugih na PC verziju i zbog lose optimizacije sam deinstalirao igru. Nisam rekao konacno zbogom, jer sma se nadao da cu je pokrenuti par godina kasnije kada budem imao novi komp, samo ja zaboravio na igru.
Ni mene nije nesto Heat uvukao da nastavim dalje. Igre pre Heata nisam zeleo da taknem. Sa druge strane me mi se svideo remaster od Hot Pursuit.
), ali nisam još stigao da ih isprobam.I meni, sećam se da sam išao u suboticu da kupim limited edition za 30E tada 2012 ako se dobro sećam a sada mu je cena 500din na kp (ps3)Hot pursuit mi je najbolji nfs od ovih novijih, šteta što nisi izbacili jos jednu takvu igru.