• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

N64 N64 - igre, vesti, generalna diskusija

Daj da napravimo neki skup da opalimo malo multija uzivo. Kazi mi, kakav je aspect ratio na toj kompilaciji?
E pa nešto Republic Commando loše izgleda ko da je razvučena slika, vidim za PC imaju widescreen fix.

Reko aj uzmem Platinu u Star Wars Racer u fazonu, šta može da bude problem.

Naravno ne proverim i ispušim za tačno jedan trofej koji traži da se nabudze do kraja svi najjači delovi. Nikad nisam znao ni koji su najjači ni kad su dostupni jer se kupljeni apgrejdovi računaju bez obzira koji se Pod Rejser koristi a svaki Pod Rejser osnovno ima drugačije karakteristike jbg.

Plus eto nešto novo da saznam, ladno može da se promeni da sva zarada ide samo za prvo mesto looool, uvek sam se pitao što su tako niske nagrade i na težim takmičenjima.

I ništa odigram sve opet sada tako čisto da kupim samo najskuplje apgrejdove, medjutim oni se pojavljuju tek kad krenu da se prelaze staze u trećem hard takmičenju. Kad se ono predje ide credits i posle njega postoji još jedno pro takmičenje sa 4 staze. Ostalo mi je bkv da odvozam još jednu vožnju u pro takmičenju i imam za preostala dva.

Ulazim ja ponovo u igru kad ono nemam zadnji apgrejd koji sam kupio za maks speed koji je i najskuplji??? Igra mi ga je nekako sklonila a svi prethodni apgrejdovi stoje. Staze ako se voze opet nema zarade dakle to je što je. Nebitno krenem ja da vozim u fazonu kupiću svakako preostala dva pa ako mi uračuna ako ne ko ga jebe. I ladno posle Prve staze kad sam ušao u kupovinu ponovo stoji speed do kraja i kupim samo preostala dva apgrejda eto ga jebeni trofej. Ima još par sitnih bagova na nekim stazama tako da def. bag zbog kojeg zamalo da odustanem sreća pa sam nastavio, tako da uzeh platinu mnogo lakšu nego što sam ja zakomplikovao hshshsh

SmPvi3X.jpg

To the delight of all you Nintendo 64 enthusiasts out there, media preservationist Tanks Caps recently shared a long-forgotten Japanese N64 promotional VHS tape on YouTube. Covering Nintendo’s planned Spring 1997 line-up, the tape features snippets and segments of many classic games like Yoshi’s Story, Star Fox 64, and Blast Corps. But the true diamond of this uncovered piece of history is “as of yet undocumented” prototype footage of The Legend of Zelda: Ocarina of Time seen during the tape’s final sizzle reel.

Koliko mi je bitan originalni izgled igara iz te generacije već se zna, ali sve više ljudi se gadi i na ps2/og xbox grafiku jbg mlin melje.

Volim da vidim kako ljudi zamišljaju neke od kultnih naslova sa modernijim izgledom etc

Prvo će taj AI da Napravi RE7 i RE8 Full Rimejkove za treće lice, u Kapkomu kad ga kliknu

Znam pratim video igre, al ovo će biti full Treće Lice AI Rimejk i pisaće na početku izvinite za prvo lice

Uvek kad donkey radi N64 klipove ekstaza kako on to spakuje

Mada ovaj video me malo podsetio kakav je blokbaster bila ova igra po izlasku, počev od toga da je uz nju išao expansion pack pa do samog sadržaja i količine majmuna na raspolaganju kao i stvar ida se sakupe.

Ma šta god danas ljudi mislili o kolekt-a-ton igrama ja sakupih tad sve u igri sa velikim uživanjem (kao i u Banjoo Kazooie pre toga). Isto zanimljiv momenat su bile arkade u igri a najviše sam voleo onu staru Rareware igru gde kosmonaut mora da sklopi svemirski broood, msm da sam to najviše igrao. To je bilo pre shenmue a eto maltene se nikad ne spominje. Takodje da zadnji Bos Fajt i sve što njemu prethodni je potpuno ludilo..

DK 64 je primer AAA naslova na koji se zaboravilo koliko je zapravo bio AAA u okvirima Konzole za koju je izašao. Ovo je jedan od kertridza koji mi je nestao u beskrajnim pozajmnjivanjima ali posle ovog klipa sam dobio želju da ga nabavim i makar isprobam igru, da l ibi imao živaca da sve kompletiram ponovo nzm bogami.

Bogami dobro je ovo, i kanal deluje zanimljivo vidim neke klipove sam već gledao tipa o muzici u dkc igrama itd. preporuka rekao bih ultimate priča o igri, podseća na gaming historian fazon

Pustio video malo da se podsetim nekih naslova i ladno MK Trilogy ima Supreme Demonstration da se pogledaju Svi Fatalitiji, Animalitiji i ostalo jkdshgkdSAHJ sad puštam odmah da se to izvrti

Da li se neko možda oprobao u restauraciji klimavog džojstika? Kojim putem ići, da pokušavam da mu dodajem neku podlošku od smole, da pokušavam da 3d printam pojedene delove ili da kupujem zamenski? Kakva su vaša iskustva?

Back
Top Bottom