• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

N64 N64 - igre, vesti, generalna diskusija

Ja sam pravio od dvokomponentne mase. Popunim onaj pojedeni deo, izravnam izbrusim i mislim da sam podmazivao nekim sapunom...
Jeste da je to davno bilo kad sam imao mnogo više vremena i žara za igre ali to se pokazalo kao dobro i trajno rešenje. Vremenom se i to potroši ili odvali ali samo napraviš novo i teraš dalje. Meni je izdržalo dva prelaska Okarine, npr. Ali zato u Mario Party začas strada.

@Nezaborav U mojim rukama nikad ali zato kad dođe društvo onda se obavezno nađe neko bez osećaja da se to može slomiti. Viđao sam ljude koji u 5 sekundi oštete kontroler koji je meni radio godinama.

Kupio sam za switch ovaj retrofighters gamepad, neko ga je prodavao na kp za relativno male pare pre godinu dana. Malo je wonky da se upadne u n64 raspored tastera (traži da se kombinacija tastera pritisne a nema nikakav znak da se upalio taj mod). Možda mi se najviše isplati da probam sa onim blueretro adapterom, mada mislim da bi trebalo da baš imam sreće pa da to sve zajedno radi.

Ovo ne da je impresivno, nego poteze pitanje zasto ikad vise upaliti n64 :D

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk

Mislio sam da n64 nema nijednu 2d igru koja nije mega ruzna, al ipak ima jednu :D

Back
Top Bottom