• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Music thread (hitovi/preporuke)

bas sam je dosta slusao ranije...ne mogu da se setim kako sam dosao do pesme, mozda je neko preporucio na forumu tj proslom forumu, ili je bila u nekom filmu.

Za one koji nisu upoznati sa radom Skynd, mislim da je najbolje da napišem upozorenje. Duo je pionir "true crime" industrial rock-a, koji komponuje pesme pokušavajući da razume ubice koje su učinili veoma uznemirujuća zlodela. Nije za svaki momenat ova muzika, jer je kvalitetna i efektivna, emotivno kompeksna. Mene uglavnom muzika utuče i uozbilji. Ali eto, tera me da razmišljam o kompleksnosti ljudskog života. Definitivno vredi poslušati ako nekoga ne odbija tema iz korena.

Za one koji nisu upoznati sa radom Skynd, mislim da je najbolje da napišem upozorenje. Duo je pionir "true crime" industrial rock-a, koji komponuje pesme pokušavajući da razume ubice koje su učinili veoma uznemirujuća zlodela. Nije za svaki momenat ova muzika, jer je kvalitetna i efektivna, emotivno kompeksna. Mene uglavnom muzika utuče i uozbilji. Ali eto, tera me da razmišljam o kompleksnosti ljudskog života. Definitivno vredi poslušati ako nekoga ne odbija tema iz korena.

Teske teme ali ovo je... odlicno. Odlicna preporuka, moracu ozbiljnije preslusati opus.

Back
Top Bottom