• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC Mortal Kombat 1

Nema veze sa uljem, faca nema veze sa JCVD iz perioda kada je bio najpopularniji, a zapravo uopšte nema veze sa JVCD-om, i potezi takođe uopšte nisu u njegovom stilu, jedino je glas OK.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Svi kritikuju JCVDa zbog izgleda. Mislim da su se zajebali jer je to ustvari skin za Cage-a sto znaci da juri istu ergonomiju ko on i oblik lica samo sa malim promenama. Sobzirom na istoriju JCVDa i MKa, nije mi jasno zasto ovo samo nije bio nov karakter skroz da izgleda bas kao pravi, pa makar i bio DLC kao sto su bili Shvarci i Rambo nego je na kraju ispao skin....basically Johny Cage bez majce i naocara sa svetlijom kosom, eto.

Čekam taj dan da ubace stiven sigala pa da ih sve iseče sa Srpskim pasošem...
Inace slazem se sa simkeom oko svega vezano za van dama iako mi je on najneomiljeniji supperstars 90ih...
Segalov stil borbe bi trebalo da bude samo sa rukama, bez upotrebe nogu, sa obaveznim animacijama gde se vidi da on protivnike samo takne pa se oni bacaju [emoji23]

Segalov stil borbe bi trebalo da bude samo sa rukama, bez upotrebe nogu, sa obaveznim animacijama gde se vidi da on protivnike samo takne pa se oni bacaju [emoji23]

obavezno da sedi dok mlatara rukama, a sve scene gde se kreće odradiće dubler

Nema veze sa uljem, faca nema veze sa JCVD iz perioda kada je bio najpopularniji, a zapravo uopšte nema veze sa JVCD-om, i potezi takođe uopšte nisu u njegovom stilu, jedino je glas OK.

piše na kraju videa da je skin u pitanju...

Za one koji igraju, el se ja tripujem il je Invasions mod nesto naj dosadnije sto su ikada napravili? Trilion mecheva, secret fights svakih 5 minuta. Tolko su dosadni postali da bi rado pustio da me ubiju samo da bi sto pre nastavio dalje ali tolko sam jak sada da bi im trebalo 10 minuta tako da moram opet ja da ih lemam. Test your might bukvalno nema poentu jer ne dobijas nista sem dalji prolaz. Talismane dele na svakom cosku, nemam nit mesta nit vremena da ih probam kolko cesto mi ih daju.

Ajde da je ovo samo jednom, sto ce barem meni biti, ali ovo smatraju kao seasonal content. Ko je lud da prolazi kroz iste mape i grajnduje satima iste borbe svakih mesec dan da bi samo dobili novu pozadinu ili color palette za vaseg lika. Reward system je ocajan.

Meni je sve pposle x propast,,nije da mi je i x bio nesto ali imao je neki dark vajb sa cuudnim ali prihvatljivim rosterom,,nararvno od tih novijih je devetka na ps3/360 ubedljivo najbolji poslednji mortal kombat koji su izdrali,posle deception i stara 2d era :)

Mortal Kombat 1 Has Sold Nearly 3 Million Units Worldwide - Sales

Iskreno ocekivao sam da se prodao vise.Ja sam prestao da ga igram dok ne izadje sve od dlcova i ako bude neki story expansion.extra je igra ali mi smor onaj invasion mod ako se tako zove

Back
Top Bottom