• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC Mortal Kombat 1

Po meni malo prerano za novu MK igru, nadam se da je neće uništiti to što izlazi i za Switch.

Inače ovako mi se vrlo sviđa prikazano, kao da su maltene naučili da rade face likova.

Q: Who is developing Mortal Kombat 1?

A: All versions of Mortal Kombat 1 are built on NetherRealm Studios technology with oversight by NetherRealm. The NetherRealm team is developing the PlayStation 5 and Xbox Series X|S versions of the game.

QLOC is developing the Steam and Epic Games Store versions of the game. Shiver Entertainment and Saber Interactive are developing the Nintendo Switch version of the game.

Inače ovako mi se vrlo sviđa prikazano, kao da su maltene naučili da rade face likova.
Ovo je bio CGI, treba sacekati kako izgleda pravi gameplay in in-game cinematici.

Nadam se da će igra biti bolja od MK11. Znam da u kontekstu mikrotransakcija i loota da ce biti sigurno gore. Ali core gameplay da bude bolji. Mk9 i X su bili odlični po gameplay-u. Super su varijacije bile u X , tri po karakteru i dosta .

Meni su te varijacije bile suvišne iskreno, nisam mogao da odlučim koja mi je najbolja. MK9 ostao najbolji po core gameplayu po meni.

Pa mislim ok mi je bilo u MKX , nije bilo puno i nije preterano velika razlika između varijacija. Potez gore dole zavisi od tvog play style-a.

Kontam da ce HDR da šuri samo tako.

Back
Top Bottom