• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

Ma znam da je covek rekao da trazi telefon za 100-150e, ali mislim da ako ima 3-4 godine star telefon trebalo bi da ne baca pare na polu koristan backup telefon i da ustedi i sebi ucini tako sto ce znacajno da unapredi svoje iskustvo sa main telefonom.

Kao vlasnik A52s 5G telefona mogu samo da kazem da nisam primetio da je baterija znacajno oslabila. Evo sada u martu puni 3 godine. Nema sanse da je oslabila vise od 5% posto ja ne primecujem razliku. Zenin ima preko 3 i po godine i ona se ne zali na bateriju.

Ja ga prikljucim na punjac svako vece kada podjem da spavam ali moze bez problema da izdrzi dva dana umerenog koriscenja. Ako bi mi na A55 baterija trajala 4 dana odoh odma da ga kupim.
Ne znam, za mene A52s bi jos kao nov tesko izdrzao 1 ceo dan, a kamoli nakon 3 godine(a na zalost zbog fizike prosto nije moguce da je oslabila manje 5%). 4 dana je nemoguce, ali A55 bi takvim koriscenjem mozda mogao da izdrzi 3.

Pogledaj ovo

Super ako A55 ima za 1/3 bolju bateriju ud A52. Ne znam koliko je baterija oslabila za 3 godine samo kazem da ja ne primecujem da krace traje nego kada je bila nova.
Poenta moga posta je bila da baterija na A52 posle 3 godine koriscenja uopste nije u tako losem stanju. Ne moze da izdrzi ceo dan jedino ako je ekran odvrnut na 100% . Pa tako gledate You Tube ili igrate igre nekoliko sati. Nije da mi telefon stoji u dzepu ceo dan. Dobar deo dana radim nesto na njemu i do sada nisam imao potrebe da ga punim vise od jednom dnevno.

Ali vidi krejzija. Od 100 besmislenih rasprava na ovom forumu pokrenuo ih je svih 100. I naravno u svakoj bio naistaknutiji akter a sada se nesto iscudjava.

Haha FF recenzija je jedna od retkih gde mogu da se slozim sa tobom za neke stvari. Obicno se sa 99% stvari koje pises o igrama koje igras ne slazem. Ali tvoje pravo ne smeta mi. Kad vidim da si se raspisao i u kom pravcu to ide jednostavno prestanem da citem i idem na sledeci post ili temu.

Last edited:
Back
Top Bottom