• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobile igre koje su OK za gamere?

^ Ako je igra offline, ugasiš internet i nema reklama :)

Elem,ja sam najviše igrao Cut the Rope i to mi je i dalje najbolje što sam igrao na telefonu.
Merge Planes mi je bio zanimljiv grind dok nisam došao do dela gde te igra tera da plaćaš kako bi brže napredovao.
Motorsport Manager počinjao par puta, ali nikad nešto duže, a baš mi deluje kao igra za mene.
Sonic Dash 2 je zanimljiv u početku, posle dosade jedni te isti nivoi.
Sad jedino upalim ponekad Classic Blocks, nešto najbliže običnom Tetrisu što sam našao na google store

Meni kod mobile gaminga najvise smeta to sto mi jebeni palcevi zauzimaju deo ekrana :D

Iskreno ne secam se kada sam zadnji put nesto igrao na telefonu mozda PvZ onomad kada se pojavio, ali cu sa zadovoljstvom probati Raletovu novu igru kad bude gotova. :)

Ja se uvek zgrozim kada vidim kako bratovi klinci igraju free igre na tabletu, sve reklama do reklame, i ubacene reklame kao deo progresije [watch 2 minutes to get this item]. A klinci naravno pritiskaju sve zivo.

Sta ima od free igara a da nije prenatrpano reklamama?
Skoro pa nista,ja sam bukvalno kupio klincima 3-4 igre tipa crtanje i slicno samo bez gubavih reklama.

Fallout Shelter je cool igra za mobilni

Ja se uvek zgrozim kada vidim kako bratovi klinci igraju free igre na tabletu, sve reklama do reklame, i ubacene reklame kao deo progresije [watch 2 minutes to get this item]. A klinci naravno pritiskaju sve zivo.

A tek kad se docepaju playstorea pa krenu instalirati jednu za drugom i isprobavati po 30 sek. Jebanje mozga i apsolutno zakrzljavanje fokusa.

A neeee, hoce da igraju moj tablet all the time al ne mogu da ga otvore bez mog otiska prsta. A i instaliranje aplikacija takodje trazi fingerprint scan. :D

No mercy.

Zgrozim se od pomisli na "moderni gaming" na ekranima ispod 15 inca. o_O

U iščekivanju Ever Crisis-a krenuo sam da igram novi Brave Exvius, nije loše ko voli FF Tactics.
Naravno, s obzirom da je besplatna igra ima ograničenja igranja, reklame, pay to win smaranja i sl. ali za casual igrače story mod je sasvim ok, za sada.

FFIV kao i novi FFIV su takođe dosta upeglane.
Dragon Quest sam probao, super izgleda, a čim uhvatim malo više vremena uzima se KOTOR.

Ja sam igrao Kotor na mobu, skroz je ok.

U iščekivanju Ever Crisis-a krenuo sam da igram novi Brave Exvius, nije loše ko voli FF Tactics.
Naravno, s obzirom da je besplatna igra ima ograničenja igranja, reklame, pay to win smaranja i sl. ali za casual igrače story mod je sasvim ok, za sada.

FFIV kao i novi FFIV su takođe dosta upeglane.
Dragon Quest sam probao, super izgleda, a čim uhvatim malo više vremena uzima se KOTOR.
DQ8 je totalno igriv na mobilnom s obzirom da su ga pravili da mozes palcem da igras.

Bukvalno je citav DQ8 igriv samo jednim prstom.

DQ8 je totalno igriv na mobilnom s obzirom da su ga pravili da mozes palcem da igras.

Bukvalno je citav DQ8 igriv samo jednim prstom.

Hvala za preporuku, bas ovako nesto i trazim jer nisam presao dok je bilo aktuelno na PS2, smorila su me ogromna ucitavanja i bio je neki bug od kog se igra zamrzne na jednom delu pa me mrzelo da prelazim opet do te tacke.
Jel to izaslo ili je najavljeno? I naravno engleski y/n?

Hvala za preporuku, bas ovako nesto i trazim jer nisam presao dok je bilo aktuelno na PS2, smorila su me ogromna ucitavanja i bio je neki bug od kog se igra zamrzne na jednom delu pa me mrzelo da prelazim opet do te tacke.
Jel to izaslo ili je najavljeno? I naravno engleski y/n?
Ima ovo odavno nadji narodnu verziju

Krenuo sam opet Plants vs Zombies 2 pošto me Omega podsetio i zapravo jeste super igra, nenormalno šta su sve poubacivali u međuvremenu.
Naravno treba prvo preživeti 15 ekrana sa dnevnin nagradama, ponudama i ostalim mobile sranjima.

Kad se setim da sam igru inicijalno igrao na Galaxy S2 a sada na S8+. :D

Apsolutna prepurak opet za soul knight.ko voli rogue like igre tipa binding of isaac ili enter the gungeon.mislim da je ovo izaslo pre njih i dalje dobija updateove

Hill Climb Racing 2 odlicna igra ali reklame ubise. Cod i Fortnite odlicno fukcionisu i izgledaju na telefonu, bas se brzo udje u stos.

Od "Nitrome" developera igre su dobre za android.
The Room igre takodje, pa onda implosion, sonic forces je jako zabavan... ne mogu sad da se setim ali ima ih, samo ja jedva pipam mobilni za igranje samo zato jer nema kontroler kao na xperiji play. Da je Sony izbacio novu xperia play igralo bi se i te kako!

nijedna igra nema reklame ako koristis lucky patcher ili skidas sa oceanofapk

Stardew Valley ima mobile port, šta ćeš više od toga.

Back
Top Bottom