• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

Todorovic dobio zahvaljujuci graplingu, i dalje ga mrzi da drzi gard, ima lep udarac nogom, grapling onako smotan, jedva ga oborio, ali je zavrsio posao, iako je imao lakog protivnika.
Jos dosta mlad i neiskusan i ima dosta da vezba i uci.

Matori Aldo jos nije za staro gvodzje.

Hill je bio impresivan, bas brz udarac.

hahahahahahahah

FGBUuIbXoAAjxNa

jbt kakvo je dno konkurencija u zenskoj kategoriji kada pena moze da bude izazivac, ne zna ni udarac da baci kako treba, amandine borbe su dosadne, jednostavno nema skim da se bori.....cek sta...STA? WTF, WAADAAAFAKK, STA SE DESAVA??? i kad je izgubila skocio sam sa troseda xd. to je bila moja rekacija i tok razmisljanja, bukvalno ne mogu da verujem.

hahahahah, meni je neverovatno koliko je amanda zapravo bila loša, bukvalno kako je pena sevnula par puta, ova abandon all striking, izmorila se kao svinja. pa tačno bi je valentina usrala.

charles preživeo inicijalni baraž, dokopao se leđa i ćao. nisam očekivao da će dustin tako lako da izgubi poziciju.

neal dobio pošteno, iako je bio lošiji nego obično.

garbrandt mislim da mu je vreme da se povuče, neće više to nikada biti onaj kodi koji je uzeo pojas od dominika.

shuivasa fantastičan :D

suga sean još jednom poliva. više nije unranked, videćemo kako će se snaći u prenapakovanom bantamu.

dominik luda pobeda nakon što ga je pedro nokautirao.

ryan hall nazad u winning column. minner je opasan grapler, ali pravi test će ponovo doći protiv nekog od jakih strikera.

sve u svemu odlično veče.

Cim je bila povredjena amanda se pogubila i usla u traljavi wanderlei mod...sto je najgore predala se, pena nije ni imala obe kuke na kraju.

Toooooooo, pobedio je Oliveira, jednostavno volim lika, ima tu neku energiju i karakter, za razliku od Poiriera koji mi je kao krompir, nema ni karakter ni energiju, vec onako dosadno ravan.
Verovao sam da Charles moze do pobede, jeste, Dustin udara zestoko jako i jeste, Charles ima slabu odbranu, ali covek je zilav, ima srce, izdrzi sve to, pametan je, onda se odmah bacio na grapling i to mu je donelo pobedu... zato je tako dobar, jer je tako versatilan, moze udarcem da nokautira, a moze i graplingom da obezbedi pobedu.
Sledece ce Gejcija da bace na njega, ali mislim da i taj mec Oliveira dobija... jeste i Gejci je udarac, ali kao protiv Dustina, okrenuce se graplingu i to ce biti to.
Ono gde ce Oliveira najvise imati problema jeste kad ga upare sa Makhachaevim i sa Dariushom, jer su obojica grapleri... mislim da Oliveira moze da dobije i Dariusha, ali protiv Makhachaeva, eeeeeeee to ce biti pravi rat, to ce mu biti najveci izazov.

Nunes - Pena, sta da kazem, toliko iznenadjenje, tolika kvota na kladionici da mislim i da je namesteno, da je Nunes namerno izgubila... nekako mi je delovalo da je suvise lako dala glavu u onoj otvorenoj makljazi.

Shon O Mali - Paiva - nema sta, zna posao Joker, ali ovaj Paiva je tako slab protivnik, nista nije pokazao.

hahahahah, meni je neverovatno koliko je amanda zapravo bila loša, bukvalno kako je pena sevnula par puta, ova abandon all striking, izmorila se kao svinja. pa tačno bi je valentina usrala.

charles preživeo inicijalni baraž, dokopao se leđa i ćao. nisam očekivao da će dustin tako lako da izgubi poziciju.

neal dobio pošteno, iako je bio lošiji nego obično.

garbrandt mislim da mu je vreme da se povuče, neće više to nikada biti onaj kodi koji je uzeo pojas od dominika.

shuivasa fantastičan :D

suga sean još jednom poliva. više nije unranked, videćemo kako će se snaći u prenapakovanom bantamu.

dominik luda pobeda nakon što ga je pedro nokautirao.

ryan hall nazad u winning column. minner je opasan grapler, ali pravi test će ponovo doći protiv nekog od jakih strikera.

sve u svemu odlično veče.
pa sto mi ne kazes da je my boy u prelimsima bio ccc

Odlične borbe bile, jedina dosadnjikava borba na celom eventu mi je bila Nil vs Ponzinibio.

Muniz doktorski pobedio Andersa, obmotao se oko njega ko anakonda i napravio mu polugu pre nego što je shvatio šta se dešava, obožavam da gledam takav tip BJJ boraca.

Ah, kako je Penja lepo nalupala Amandu, videlo se od početka da je ušla u borbu srčano, bez uzmicanja 👏 Amanda očigledno ne zna šta da radi kada joj protivnice zapravo uzvraćaju udarce 😆

Oliveira pobedio Porijea, navijao sam za njega ali sam očekivao da će Dastin dobiti, pošteno ga je isevao u prvoj rundi ali je nekako prelako dopustio Oliveiri da mu uzme leđa. Dastin je stvarno ispao gospodin čovek posle borbe kad je rekao Oliveiri da želi da donira 20k dolara u dobrotvorne svrhe njegovom rodnom gradu.

sada i zvanično no.1 p4p gospođetina

😂 😂😂😂😂😂😂😂

Last edited:
  • Haha
Reactions: Ace
Back
Top Bottom