Holloway vs Rodriguez - ufff fenomenalna borba... nisam znao ko je ovaj Yair, bas me je odusevio, mnogo je dobar lik, neverovatno brz, jako udara i zaista odlicna defanziva... namucio se Max maximalno, mislio sam da ce lagano, ali onda sam video koliki je potencijal Yair, bogami u par navrata sam pomislio da Max moze i da izgubi, prve dve runde su isle u korist Yair-a, ali onda je Max krenuo jako sa obaranjima i izmorio ga, treca runda bila odlucujuca...
Lele na sta je licila noga Yair-a na kraju meca, znaci nadula se duplo bem ti lebac.
Max je isto dobio batine, povredjen izlazi iz ove borbe, ali nista strasno... nazalost uvidelo se i sad da Max slabo brani low leg kickove i plasim se da ce Volkanovski to opet koristiti protiv njega kad bude mec za titulu, Volkanovski je veoma jak u nogama, jaci od Maxa, tako da ce to biti problem... iako ja mislim da je Max dobio njihovu proslu borbu, morace da smisli kako da se bori protiv toga, ne sme da dozvoli da ga ovaj izudara po nogama, ne znam, mozda da pokusa sa graplingom, u ovom mecu ga je dosta uspesno koristio.
Neka se zaleci, nek mu daju dovoljno vremena, a onda mora dobiti priliku za pojas.