• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

Pridružujem se teškašima. Mada ovih 103kg što imam sad, toliko poluteškaši imaju na dan borbe :)
Mogao bih biti čemp-čemp u HW i LHW :ROFLMAO:

kakvo jebeno veče.
dve borbe su samo uspele da istraju do kraja.

kakvo finale, taman smo pomislili da imamo borbu godine od prošle nedelje, kad ono međutim... maxi brat, vreme je da vrati pojas!
yair fenomenalan, pored maxija mislim da niko ne bi izdržao onoliki dmg, jedva čekam da se vrati.

Holloway vs Rodriguez - ufff fenomenalna borba... nisam znao ko je ovaj Yair, bas me je odusevio, mnogo je dobar lik, neverovatno brz, jako udara i zaista odlicna defanziva... namucio se Max maximalno, mislio sam da ce lagano, ali onda sam video koliki je potencijal Yair, bogami u par navrata sam pomislio da Max moze i da izgubi, prve dve runde su isle u korist Yair-a, ali onda je Max krenuo jako sa obaranjima i izmorio ga, treca runda bila odlucujuca...
Lele na sta je licila noga Yair-a na kraju meca, znaci nadula se duplo bem ti lebac.
Max je isto dobio batine, povredjen izlazi iz ove borbe, ali nista strasno... nazalost uvidelo se i sad da Max slabo brani low leg kickove i plasim se da ce Volkanovski to opet koristiti protiv njega kad bude mec za titulu, Volkanovski je veoma jak u nogama, jaci od Maxa, tako da ce to biti problem... iako ja mislim da je Max dobio njihovu proslu borbu, morace da smisli kako da se bori protiv toga, ne sme da dozvoli da ga ovaj izudara po nogama, ne znam, mozda da pokusa sa graplingom, u ovom mecu ga je dosta uspesno koristio.
Neka se zaleci, nek mu daju dovoljno vremena, a onda mora dobiti priliku za pojas.

gospoda

FERKKBSWQAEd9Jx

ma koga boli racku za nju, pratio se grant vs yanez i chiesa vs brady

grant vs yanez, borba večeri, tehničar protiv wild punchera, obojica su mogli da odnesu pobedu, bilo je jako blizu.

chiesa vs pec-boy brady... ne znam, imao je kontrolu brady ali ništa nije uradio. s druge strane chiesa malo kasno upalio i jbg...

Auuuuu jebote al su ga stavili na led, pa još samo fight night...
Kapiram da mu je zadnja borba bila užasno dosadna, ali nisam očekivao ovoliku kaznu.
Moraće on da poradi na atraktivnosti, da bude ofanzivniji, izgleda ko razbijač, tako treba i da se bori.

Očekivao sam da mnogo ranije dobije borbu, već se dosta sušio i do sad, a tek gde je kraj marta.
Ne znam ranking sada, ali očekivao sam i borbu za titulu.

Edit
Opa, Duško Todorović će se boriti 5-og decembra, aj da vidimo dal je napredovao.

Očekivao sam da mnogo ranije dobije borbu, već se dosta sušio i do sad, a tek gde je kraj marta.
Ne znam ranking sada, ali očekivao sam i borbu za titulu.
matchmaking proces je sve zaguljeniji što je ranking viši. pregovaralo se tu dosta, a činjenica je da je jiri flashier od rakića, zbog čega ima prednost.
nije rakić loše prošao, bori se protiv lika koji je do pre mesec dana imao pojas.
više je tu blahović u nebranom grožđu jer je rakić životinja...

što se tiče duška, maki pitolo ima jaku bradu, ali nije neki striker, ako duško bude igrao pametno i podizao gard, ima dobru šansu.

generalno, dobar event za vikend, dosta zanimljivih borbi. svakako, potencijalni banger of the night je ridell vs gospodin fizijev.

fantastično veče, puno dobrih borbi i nokauta

aldo vs font - fasciniran sam kako je aldo uspeo da se vrati u vrh, svaka mu čast, zaslužena pobeda protiv jakog protivnika

fiziev vs ridell - as promised, tehničko napucavanje, puno tenzije i fantastičan finiš u trećoj rundi. gospodin fizijev nastavlja da praši.

crute vs hill - poraz mulleta ove večeri, hill usrao džimija, sulud nokaut.

pitolo vs todorović - duško se vratio! dominantna pobeda.

kape vs zhumagulov - luda flyweight borba, kape definitivno pretnja za diviziju.

Back
Top Bottom