• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

Dobro si mi rekao jbt cek da obrisem spojler da ne ugrobarim nekog haha.

Last edited:
auuu kakav glavni meč!

ali ajmo od početka...
prelim karta ok, nisu bile dosadne borbe, ali nije bilo istaknutih momenata.
a onda main karta:
  • duško je fantastično krenuo, ali je igrao opasnu igru spuštenog garda, soriano mu je pronašao bradu, i više nije bilo izlaza. žao mi je što je izgubio, ali se nadam da će se vratiti jači i bolji.
  • bakli je krenuo samouvereno, ali nedostatak iskustva u oktagonu, i di čiriko mu je odrubio glavu, najjačim nokautom večeri.
  • ring rust is real, ponzinibio uhvaćen u izmicanju. imao je 7 fights win streak, ali sada mora ponovo ispočetka. jingliang odličnim kretanjem došao do ubedljivog nokauta.
  • okršaj legendarnih veterana, kondit značajno popravio ground game, pokazao da još uvek može da bude konkurentan. met braun tough as nails, držao se koliko je mogao i učinio borbu zanimljivom.
  • i za kraj, klinika održana od strane maxija. katar je imao dobrih udaraca, ali je holovej jednostavno bio u zoni. bilo mi je žao katara u četvrtoj, naprimao se udaraca samo tako. želim mu brz oporavak, mislim da može još da napreduje u diviziji.

najava za PPV sledeće nedelje. countdown je odličan da se podsetimo istorije i odličan uvod, pogotovo za ljude koji tek kreću sa gledanjem ufc-a :)

Kaze Dana nista od GSP vs Kabib, nisu zainteresovani da se bore jedan protiv drugog :/

videh, jbg. verovatno će čekati da se pobije ova prva četvorka, pa da vidi ima li vajde s nekim...

Mogli bi mozda na discordu pratiti event, kontam da moze da se streamuje

bilo bi ekstra da pratimo lajv, ali prekasno ide skoro uvek...

Ja racunam Abu Dabi je pa zato, pre su ti eventi bili kod nas uvece, a u amerikama islo u toku dana sa reprizom uvece :/

mislim da su ovo stretchovali koliko su mogli da ameri ne moraju da se bude rano :D

i nastavak, odlična post fight analiza. could've gone either way, dustin je prvi pronašao crack.

Back
Top Bottom