• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

Gane vs Rozenstruik, vrlo uneventful veče, par solidnih mečeve (munhoz vs rivera).

Zanimljiv video

fino je objasnio neke stvari mada nikada ga nisam voleo, uvek mi je delovao kao dzibercina.....ponasa se prema borcima kao da su stoka

oko 3:00, ne mogu sad da nadjem neku kompilaciju ali uvek je bio drzak

vidiš zaboravio sam na ovo...

šta znam, često su ovi napadi na sudije, ali je škakljivo, jer ipak oni imaju najbolji pregled (što opet ne mora da znači da nikada ne greše), godard voli agresivno da brani svoje odluke, za razliku od recimo herba :D ali ne bih okarakterisao to baš kao drskost i aroganciju...

primetio sam to od ranije, mimo klipa... uopste drsko ponasanje prema borcima pre i tokom meceva, milsim obrati paznju u nekim buducim mecevima ako bude sudio

vredi ponoviti još koji put koliko je jaka ufc 259 karta :D

EvkiVR_WQAAax9d

ovo sa blachowiczem isto kao i sa bispingom...pomilsis wtf, kako je on tu dosao

Dobar je event bio, mada sam od LHW borbi očekivao malo više.
Islam i Amanda dominacija, Rakić prilično neubedljivi, Adasanja bas nije ima odgovor u zadnje 2 runde, mada je brat poljski bio dobar i na nogama. Pjotr vs Aldzamejn WTF je ono bilo, mislim meni je to pravilo glupo, al opet. Jedino ne znam da li se zbunio što je ovaj držao ruku na podu kad je sudija rekao grounded, pa mu je onda zarobio obe ruke i možda je kontao da sad sme, bedak svakako.

Takodje, komentator na novoj s je užasan.

Last edited:
Meni meh barem borbe koje sam pogledao

Adesanya vs Jan Blachowicz prilicno dosadno, cak i kad ga je imao u parteru nije napravio neku stetu ali je bilo dovoljno da dobije runde. amanda nema nikakvu konkurenciju, ocekivana dominacija. rakic se isto nije nesto proslavio, dobio je borbu ali nista specijalno

tako je bre

poljski domaćin do pobede. bila je taktička bitka, nije bilo previše rizikovanja. mislio sam da će izrael možda da iskoristi šansu kada je jan bio jako umoran, ali ipak je domaćin pružao odličnu odbranu tokom čitave borbe. ono što mi je izuzetno išlo na kurac, koliko su rogan i dc navijali za izraela.

amanda usrala migan. osim valentine ne vidim ko bi mogao protiv nje, ali ni valentina neće više u kategoriju iznad...

aljo vs yan, jbg, baš sranje momenat. nije morao da rizikuje s kolenom, imao je sigurnu pobedu.

rakić baš previše pažljivo i bez rizika, jedva malo bolji od marete.

i najbitnije, uroš medić, senzacija iz novog sada, performance of the night bonus, opasno usro oponenta.

još jedan main
propo zbog brutalnog slučajnog eyepoke-a. šteta, sašio bi ga leon verovatno

Last edited:
Štata što se glavna borba tako završila, a baš je bio dobar ceo main card, pogotovo onih nekoliko nokauta.

Back
Top Bottom