• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za viÅ”e informacija kliknite OVDE

MiSTer fpga

Ako nekom treba jeftin wifi dongle za mistera ovaj provereno radi a i cena je smesna. Ja sam kupio i probao ovaj crveni n standard, nisam hteo da okusam srecu sa ovim zelenim. U UK isti dongle naplacuju 10funti. šŸ¤£

Ovaj CSR 4.0 BT dongle bi isto trebalo da radi, ali to nisam licno probao. Imam vec dosta stvari ubodenih ne bih da opterecujem stock mister napajanje.

Po meni SNAC interfejsi nisu neki 'game changer' po pitanju lag-a, bolje taj port dodijeliti za MT32Pi. :)

U principu, uzeo sam mega drive adapter za sega igre posto je kontroler specifican a vec imam 2.4hz 8bitdo m30 kontrolere
Za ostale koznole/core cu verovatno koristiti wii u pro kontroler, pa planiram da mi snac radi paralelno sa default kontrolerom kad se odlucim za neki sega core.
Mi32pi je super cak i imam pi 3 b+ viska ali ne daje mi se 25finti za onaj interfejs.

"All the Mister cores can be running directly on the 5CSXFC6U6U23. No modifications needed at all. Actually, the chip 5CSXFC6U6U23 also belongs to the Cyclone V SoC series. It has additional feature GTX transceiver comparing to 5CSEBA6U23."

Š˜Š¼Š° Š»Šø Š½ŠµŠŗŠøх ŠøŠ½Š“ŠøцŠøјŠ° Š“Š° ћŠµ Š±ŠøтŠø рŠ°Ń’ŠµŠ½Šµ Š½Š°Ń€ŠµŠ“Š½Šµ Š²ŠµŃ€Š·ŠøјŠµ ŠøŠ½Ń‚ŠµŠ³Ń€ŠøсŠ°Š½Šøх ŠŗŠ¾Š»Š°, сŠæŠ¾ŃŠ¾Š±Š½ŠøјŠµ Š¾Š“ Nano-10? ŠŠµŠŗŠµ ŠŗŠ¾Ń˜Šµ Š±Šø Š¼Š¾Š³Š»Šµ Š“Š° рŠµŠŗрŠµŠøрŠ°Ń˜Ńƒ рŠ°Š“ ŠŗŠ¾Š½Š·Š¾Š»Š° ŠøŠ· ŠØŠµŃŃ‚Šµ Š³ŠµŠ½ŠµŃ€Š°Ń†ŠøјŠµ Šø N64? ŠŸŠ»ŃƒŃ уŠ· ŠæŠ¾Š“ршŠŗу Š·Š° Š¾Š½Šµ ŠøŠ· ŠŸŠµŃ‚Šµ Šø рŠ°Š½ŠøјŠµ.

Ima već par FPGA čipova sa dosta viÅ”e blokova od onog u DE-10, i N64 bi mogao raditi na njima, ali su daleko neekonomičniji za emulaciju. Mimo DC-a, ja bih zaboravio na FPGA simulaciju Å”este generacije na duži period.
DE-10 ima navodno dovoljno (jedva) blokova za N64 ali je 'bandwidth' problem, čak i u dual-RAM konfiguraciji.

Prodaje li ovde kod nas neko nesto od komponenti za MISTer ili sve uzimate napolju?

Imam analogue SG i odlican je. Planirao sam sada da uzmem i NT ali mozda je ipak bolje uzeti MISTer umesto njega.

Jep, ali to je bilo jednom u milion godina.
Nazalost nano-10 i addoni mora da se uvoze. :/ A cak i na zapadu je prilicno lose vreme za nabavku.

Back
Top Bottom