Зар се не види читава слика, тј. доњи део где су они од пре 25 година у својим најпознатијим улогама? Мислио сам да не треба да пишем која је игра у питању, ипак је ово гејминг форум.Ja samo ovog desnog prepoznajem, ako je to Kevin Lavin.
Чекај, видиш читаву слику и не препознајеш одакле су? Ниси играо оригинални Resident Evil?ovaj u sredini mi deluje ko neko iz mgs-a
ovaj u sredini mi deluje ko neko iz mgs-a
E јебига, ја мислио да је RE овде обавезна лектира.e jeste, secam se samo tog iz sredine da je iz RE, bese negativac.
keca prakticno i nisam igrao, tek od dvojke.
Najjaci VoA ikada xDНије ни мим, ни смешно, али не знам где да ставим, пребаците ако треба. Колико лајкова за ове легенде? View attachment 5647
Evo mozemo uzeti npr MGS V koji je po meni definicija bespotrebnog grinda. Glavni developer strucnjak mag internet wizard je dosao do zakljucka da je bas odlicna ideja da main story zakljuca iza sekundarnih objketiva koji se u 99.9% situacija svode na oslobadjenje re-skinovog lika sa iste lokacije na mapi. I tako na kraju dana dobijes open world igru gde se jednom u 10h desi nesto ''cool'' tj igra se main story sa sve odlicnim cinematicom pre i posle iste misije, da bi nakon toga uleteli u grinding objectiva od 10h koji se svode na oslobodi, miniraj, ili extractuj lika na xyz lokaciju na jedno te istoj mapi iz jedno te iste lokacije/baze. Bukv pakao.