• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries XONE Microsoft Gamepass servis (kupovina, konverzija Gold-a u GPU, deljenje, pitanja)

krejzi-lajf-2.jpg

Na MS nalogu, u istoriji kupovine,
a kad stigne na mejl stigne ceo iznos, ali poslednjih par kupovina obaveštenje za kupovinu mi na mejl stigne tek posle neki dan..

Last edited:
ali poslednjih par kupovina obaveštenje za kupovinu mi na mejl stigne tek posle neki dan..
Kada kupujem direktno na store-u stigne mi mail sa potvrdom o kupovini kroz par minuta od kupovine, dok kada sam išao na redeem igre u vidu koda, onda se dešavalo da mi stigne mail kroz dan dva.

Kada kupujem direktno na store-u stigne mi mail sa potvrdom o kupovini kroz par minuta od kupovine, dok kada sam išao na redeem igre u vidu koda, onda se dešavalo da mi stigne mail kroz dan dva.

Ja kupujem uvek direktno sa Store-a, ali poslednjih par kupovina mi ne stiže mejl odmah.

Juce sam uzeo najprvin jednu igru za test. Kupovina je prosla sve OK.
Zatim sat vremena kasnije sam odabrao 6-7 naslova i pokusao opet i transakcija nije isla, Izaslo - "Oops Not sure what happend try again later"
Obrisao sam karticu sa billing adresom, ponovo sam ih uneo i transakcija je prosla.
Nesto mi je ovo sumnjivo da ce opet pasti neki ban. Kartica je NLB grupacije...

Meni juče nije htela da prođe kupovina cele korpe odjednom, ali je prošla kada sam kupovao igre jednu po jednu. Definitivno nešto nije kako treba.

Meni juče nije htela da prođe kupovina cele korpe odjednom, ali je prošla kada sam kupovao igre jednu po jednu. Definitivno nešto nije kako treba.
Definitivno jeste. Bulk kupovina nikada nije funkcionisala ko svet, izbegavajte.

Jup tako je,nikada nije adilo kada u korpi imas vise od tri igre bar u mom slucaju ali jedan po jedan artikal tj igra dlc sta vec,prolazi lagano :)

Bre kad sam kupovao prvi put prošlo je 17 odjednom, mislio sam da se ubagovalo nešto sad.
Nema veze, bitno da sve radi kako treba sad :D

Ne može se na turskom Store-u uraditi 'checkout' sa više od 14 igara u 'cart-u', provjerio sam nekoliko puta. Sa 15 nekada prođe, nekada ne, ali sa 14 i manje uvijek. :)

Nema to (više) toliko smisla kao ranije, jer su sada sve nove igre skuplje nego na US store-u :) Starije naslove (gde izdavač nije korigovao cenu svoje igre u skladu sa valutom/inflacijom) možemo i dalje da navatamo za manju paru, ali šta ćemo posle? Evo ja kao jedan primer, za celi ovaj BF sale, kupio sam svega tri igre, dok sve ostalo ili već imam ili me apsolutno ne zanima ili mi je skupo (tu uglavnom spadaju novije igre koje su izašle ove godine otprilike)... "Lepo" je ovo sve i dalje, ali definitivno nije to to.

My 2 cents

Dobro novije i nove igre su skuplje nego ranije, ali opet dosta povoljnije nego na US,
recimo AW 2 Deluxe ispadne oko 20e kod braće Turaka dok na US-u ravno $40.

Proveri malo bolje :)

Proveravam ono što me zanima da kupim, recimo sve igre koje sam gore kupio su bar 50% jeftinije nego na US-u,
isto tako, na Watch listi imam oko 80 naslova i koliko znam sve su jeftinije kod Turaka.

Last edited:
Back
Top Bottom