Igretina!
Priznajem da sam bio blago smoren kada sam skapirao da vodim Raidena i drago mi je shto mi je bagovala PC verzija koju sam imao tada, pa nisam mogao da zavrshim igru, jer mislim da bih je zamrzeo bez razloga.
Preshao sam je nakon shto sam preshao tretji deo, kada sam bio malko zreliji i kada sam mogao da cenim ono shto je Kojima radio sa MGS2.
Divna video igra, plus ona kisha na brodu... ne znam da li je PS2 do tada video takvu kishu. Igrao sam Substance verziju, koja mi je odlichno legla, jer sam obozhavao VR misije u prvom delu, pa su mi VR misije ovde super doshle.
Poslednji put sam je preshao krajem 2019. godine. Igrao sam onu HD verziju za PS3, ne bih mogao retji da imam neke zamerke kada je ta verzija u pitanju. Primetio sam da malo manje tolerishem one dugachke codec pozive, pa sam vetjinu chitao umesto da slusham. Takodje mi je manja tolerancija za patetisanje likova, ali okej, ima to nekakav sharm koji se mozhe natji samo u japanskim igrama, tako da mi nije velik problem pretji preko toga.
Da ne duzhim preterano, MGS2 je odlichna MGS igra, ali pored toga je jedna od najboljih video igara na PS2 i XBOX konzolama, ako se ja pitam.