• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Metal Gear megathread

Koja vam je omiljena igra u MGS serijalu?

• Total voters
    44
mgs2 mi je bio razocarenje kad je bio aktuelan, skoro kad sam odirao hd remaster misljenje se popravilo ali opet nisam bio odusevljen, cela ta mindfuck prica mi deluje namerno uradjena da bi zeznula igrace i nema neke logike van toga sto mi je bezveze, takodje se malo previse otislo u fantaziranje a raiden naravno ne moze ni da prismrdi snejku.

kec me nije odusevio u pocetku, tek malo kasnije sam poceo da se uzivljavam, koristio se trik vodic za neke stvari. sifra sa omota, postavljanje eksploziva na zid druge boje, pomeranje dualshocka, sve je to bilo tako fascinantno.

Dodat MGR: Revengeance i malo sređen formating. Na telefonu ne liči ni na šta, al šta da se radi :LOL:

Raiden je u kontekstu igre odlicno uklopljen i objasnjen, kad se recimo uporedi sa Quiet, on je prikaz prosecnog gamera u tom svetu, sebe vidi kao mladog, mocnog, samouveren da je expert zbog treninga u simulatoru, sa savrsenom devojkom a nista od toga nije tacno, svaki put kad nesto prokljuvi i razjasni vidi se koliko je naivan i lutka koju kontrolisu. Ne podilazi kao lik zeljama igraca za identifikacijom sa njim ali je svakako dobar izbor za jos jedan nacin da se prikaze deo price.

Zamenio sam glas na MGS 4 pošto je prvi MGS koji sam odigrao na svom jebenom Soniju i samim tim jako drag, da ne bude nula glasova.

Takodje drago mi je što se daju glasovi petici, treba neko da slavi i novije naslove iz serijala

takodje :D pcmasterrejs lol
Ahahaha, podsetio si me na ovo:

Datje Bog da do kraja godine smislim slichnu igru, delovalo mi je kao da je bilo zabavno ljudima. Jedino je problem shto je bilo mozhda lako nekim ljudima, dok su se drugi spoticali oko prvog koraka. Plus sam ZNAO da tje Ljubomir onaj binarni deo da odradi kako bi i trebalo da se radi, a ne noob-ovski kako sam ja napravio. :D

Nisam u toku,kakvo je ovo izvlacenje 😜?
To je bilo na starom forumu pre nekoliko godina. Napravio sam nekakav "ARG", pa ko dodje do kraja mozhe da uchestvuje. Od celog foruma tih par imena je doshlo do kraja. :)

Ja sam stao na trojci, ali okej, prešao sam MG1, MG2, MGS1, MGS2 i mislim da sam izgoreo kada sam ubio dedu snajpera. Mada bi bilo okej da nastavim sa tim, pa onda PW pa da tražim od nekoga PS3 za MGS4.

Писао сам на старом форуму толико пута о овом серијалу, да би било сувишно да се понављам. Омиљени серијал који је променио мој поглед на видео игре и шта оне могу заправо да буду, тј. више од обичне забаве. Глас сам дао кецу јер је он зачетник свега тога, али сви делови су ми одлични, изузев четворке и петице који су ми само добри, пошто имају одређене недостатке који су ми сметали.

Igrao sam samo prva tri dela, glas sam dao kecu, mada je i trojka perfektno uradjena. Nisam neki ljubitelj ovog zanra, ali bi se slozio da je kec jedna od najboljih igara za PS1.

MGS1 jeste bio mindblowing na PS1 i lagano jedna od najboljih igara generacije,
MGS2 iako vrhunska igra meni bio malo razočarenje posle MGS1 (iako je to prva igra koju sam kupio uz PS2) pošto je radnja cele igre na platformi,
dok mi je najbolji MGS3, najbolja lokacija igre i unapređena u svakom pogledu.

Stara Game Trailers Retrospektiva Serijala. Gledao sam u krug da pohvatam priču pošto više manje nijedan do tad nisam ni odigrao ljudski ( sem keca...).

Eventualno glavni okidač da se uzima PS3 i MGS 4 po izlasku....:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Sada nekompletno zbog novijih igara ali skroz ok uradjeno..Postoji ovakav i za Silent Hill i RE igre iz toge perioda isto, kontam da mogu da se nadju ako se nekome dopadne ovaj.

Heavy Spoilers Ahead ofc, samo ko hoće da se priseti priče ili ne planira da igra a zanima ga radnja...

EDIT: Evo ga i za Resident šta ima veze, NAŠI SMO.

gledao se gametrailers i skidali hd klipovi sa njihovog sajta (opis za re5 sam pogledao mali milion puta), u to vreme na youtubetu nije bilo bas toliko kvalitetnog materijala.

Da i ja sam im gledao recenzije po više puta, pogotovo kad je Dzef Kili, AVGN takodje

Inače baš privodim kraju RE 5 nadam se da ću ga sad preći tad sam iskulirao zadnjeg bossa jako.

Back
Top Bottom