• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Metal Gear megathread

Koja vam je omiljena igra u MGS serijalu?

• Total voters
    44
Chim sam video to, editovao sam Steam wishlist. #FUCKONAMI
No, nadam se i dalje da tje biti vishe nego igrivo.

Stvarno su 💩 japanska al ona najveca, u rangu sa Sonyjem 😂😂 Ovde im je najveci napor u ovim portovima bio da nazovu distributera i da naruce plasticne kutijice za diskove XD
Kad sam cuo da je Switch verzija redukovana graficki i da radi u 30fps u odnosu na ps3/x360 i da za Pc nisu uopste dodali podrsku za mis i tast. jasno mi je bilo da su ovi i Rockstar za*ebali

Chim sam video to, editovao sam Steam wishlist. #FUCKONAMI
No, nadam se i dalje da tje biti vishe nego igrivo.

Na Xboxu su te verzije JAKO JAKO dobre. 4k60 su neke, crispy clean. Ja sam igrao dvojku i trojku, treba i Peace Walker da odigram nekada

ae, sad kao protest izbacite na ulicu svu tehniku od japanskih firmi i polupajte. obaveno snimite.

#Konami4Life

i mislim da se znalo da će te verzije biti iz hd kolekcije, samo eto sada "zvanično" upscaleovane i ista fora kao sa rdr na ps4/5.

Nisam ni mislio da će nešto biti drugačije odmah nakon najave. Ok sem remake trojke, remastera kako god

I to po vama vredi 50/60e za koliko se vec prodaje ova kolekcija? Bezobrazluk

Na žalost, za nešto neprimetno manje se prodaje X360 verzija koja može da se igra samo na Xbox konzolama

Uzevši u obzir šta sve ima u sebi i to što nema drugi način da se igra MGS na PS, ironija, isplati se jbg.

Nije jedna igra kao rdr

Čekaj, ja tek sada vidim, na PS5 će biti 720p?!?!?!?

LOL!!!!

"We used the HD Collection versions of both MGS2 and MGS3 for porting - so the resolution (720p) and performance will match that of the 2012 HD Collection".

The menus for both games just flat out have 'HD Edition' plastered on them, with '© 2012 Konami' still there as well.

Pa više se isplati, da ko ima Xbox 360 verziju I Xbox One X ili Series X da igra to, jer je u 4k.

U krajnjem slučaju jel u kamenu upisano da se mora igra tj kolekcija uzeti day 1? Pašće i tome cena kome se ne plaća full price, Bože moj.

Pa više se isplati, da ko ima Xbox 360 verziju I Xbox One X ili Series X da igra to, jer je u 4k.

Konami je to iskusno povukao iz prodaje.

fuck-konami.gif

muzao je konami, pa sony, uskoro će m$, a na kraju nitendo. gospodin kada treba da muze keš

Back
Top Bottom