• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Metal Gear megathread

Koja vam je omiljena igra u MGS serijalu?

• Total voters
    44

Jedna od meni omiljenih igara. Prvi put sam chuo za nju chitajutji Disney Channel teletext. Bio je intervju s jednom od devojaka koje su radile na Disney i ona je rekla da jedva cheka Metal Gear Solid. Tada josh nisam ni imao PS1. Kada sam ga dobio od ujaka, dobio sam i demo disk na kojem je bio MGS E3 trailer. Malo je retji da sam bio jako nalozhen na igru i da sam pogledao taj video bezbroj puta. Kada sam po prvi put preshao igru, pre 25 godina, malo je retji da sam bio odushevljen. To je bio prvi put da sam pomislio da su igre umetnost.

Zašto u pull-u za omiljenu igru nema originalnog Metal Gear-a i Metal Gear 2 - Solid Snake za MSX2 kompjutere? Ove igre su zvanični deo serijala i obe su jedne od najvažnijih igara u istoriji šunjalica. Eto, ja bih i glasao za Metal Gear 2 jer je Metal Gear Solid pošto sam ih igrao redom u odnosu na Metal Gear 2 meni bio kao remake Metal Gear 2 sa 3d grafikom, voice actongom i cinematicima.

Takođe mislim da treba da se stavi i Portable Ops na listu.

Hipsterises sad, te MG igre sa msx su tehnicki toliko zastarele i ogranicene da nemaju stvarno sta da traze sa ostalima. Ono, za to doba su bile pojam ali to je bilo mnogo pre sto je tech ojacao dovoljno da igre budu iole kompletan medijum.

Ne slažem se uopšte, napisao sam zašto u originalnom postu. Pogotovo Metal Gear 2 je neverovatna igra i ponavljam Metal Gear Solid 1 je skoro pa kao remake te igre samo u 3d-u, sa voice aktingom i filmovima u endžinu, gameplay je potpuno isti, čak je i većina zagonetki ista. Igrao sam obe igre jednu za drugom, prvo Metal Gear 2 pa onda Metal Gear Solid 1 i zato sam bio oduvan sa Metal Gear 2. Zbog Metal Gear 1 i 2 sam shvatio da je Kojima stvarno bio legendarni dizajner video igara a od Metal Gear Solid se mnogo utripovao i nadalje sve više i više lečio komplekse što nije postao veliki režiser filmova umesto da stvarno pre svega pravi dobre igre.

Back
Top Bottom