• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

WandaVision gotov, zaokruzise pricu u Westview-u.

Za dve nedelje pocinje Falcon and the Winter Soldier.

Wandavision odlicna,samo neka nastave ovako,9 laganih epizodica nemam zamerki nikakvih.
Moram reci prijatno me je iznenadila serija posto mi je jedina uspomena na Marvel serije Netflixova produkcija koja mi je realno bila slabašna,ono ok su ali Wandivision ni prici ne mogu.

odlična wanda baš baš.

do duše, ipak ne bih poredio sa marvel netflixom.

Daredevil i Punisher na netflixu su bili bas odlicni, Matt Murdock [i njegov crew], Punisha i pogotovo Kingpin bi veoma lako mogli da postanu deo MCU-a kada bi Disney to hteo. Kingpin mozda i najlakse, kao protivnik Spidey-u u Sonyverse-u ako se budu odvajali od MCU-a kad im istekne ugovor.

Disney je ipak prelomio, Black Widow ce izaci u bioskopima i Disney+ 9. jula.

Shang Chi se pomera sa 9. jula na 3. septembar.

ExL0CBuVgAwpicg

Last edited:
Film ce da kosta $30 na D+, tako da postoji dobra sansa da ce BW biti medju najpiratizovanijim naslovima ove godine.

Film ce da kosta $30 na D+, tako da postoji dobra sansa da ce BW biti medju najpiratizovanijim naslovima ove godine.
Cudni su mi ti iz D+
Prvo je Mulan bio access plus,pa je Soul bio free day one i onda Raya opet access ,i koliko vidim Lucca pixarov opet free jebe lud zbunjenog

Par dana pre BW premijere ce biti dvogodisnjica od poslednjeg MCU filma koji je izasao u bioskopima [Far From Home pocetak jula 2019. godine].

A do kraja godine treba da izadju cetiri MCU filma, bice bas navala ako ne bude novih odlaganja. :D

Falcon i Bucky bukvalno kao Captain America 4 (bez Steve Rogersa, jbg). Odlicne ove dve epizode. (y)

Da, F&WS je lako gledljivi "tradicionalni" MCU.

Izgleda su sad sigurni da film nece biti odlozen.

Dosta filmova sto izlaze pre kraja godine se ovih dana sada ispomeralo za jednu nedelju napred/nazad, da ne smetaju jedni drugima i time povecaju zaradu.

Back
Top Bottom