Wandavision odlicna,samo neka nastave ovako,9 laganih epizodica nemam zamerki nikakvih.
Moram reci prijatno me je iznenadila serija posto mi je jedina uspomena na Marvel serije Netflixova produkcija koja mi je realno bila slabašna,ono ok su ali Wandivision ni prici ne mogu.
Daredevil i Punisher na netflixu su bili bas odlicni, Matt Murdock [i njegov crew], Punisha i pogotovo Kingpin bi veoma lako mogli da postanu deo MCU-a kada bi Disney to hteo. Kingpin mozda i najlakse, kao protivnik Spidey-u u Sonyverse-u ako se budu odvajali od MCU-a kad im istekne ugovor.
Cudni su mi ti iz D+
Prvo je Mulan bio access plus,pa je Soul bio free day one i onda Raya opet access ,i koliko vidim Lucca pixarov opet free jebe lud zbunjenog
Dosta filmova sto izlaze pre kraja godine se ovih dana sada ispomeralo za jednu nedelju napred/nazad, da ne smetaju jedni drugima i time povecaju zaradu.
Ovaj film su toliko reklamirali,najavljivali i odlagali da ja vise ne znam da li je izasao da li tek treba da izadje ili da li je opet najava za odlaganje
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.