• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

a ne znam, ne deluje mi mads recimo, pa ni kijanu kao neki mega alavci :D

mislim da su preterali sa typecastovanjem đankarla kao zlikovca, vreme je za totalni preokret.

Pa Netflix je i dalje imao, iako su serije odavno otkazane.

Cekaj zasto sam ja mislio da su serije otkazane bas iz razloga sto im je Marvel kenjao da hoce oni da rade za Disney+, pa nisu hteli da im produze licencu ?

U svakom slucaju bi radije da je Netflix nastavio.

Cekaj zasto sam ja mislio da su serije otkazane bas iz razloga sto im je Marvel kenjao da hoce oni da rade za Disney+, pa nisu hteli da im produze licencu ?

Valjda nisu mogli neki deal da naprave , ali im je ostala licenca vajda 2-3 godine posle otkazivanja , pa je onda Marvel opet mogao da radi sa njima sta hoce. Iskreno i bolje, te netflix serije su meni bile od medium do totalni trash.

Sve osim Defenders mi bilo odlicno. :D

Daredevil S02 i S03 vrhunac.

DD prva sezone fenomenalna, druge dve odlicne. Punisher savrsen bukvalno. JJ prva sezona OK, druga onako. Iron Fist je bio onako opusteniji vise sprdacina, bilo je OK momenata, al generalno najslabija (mada onaj bonus cliffhanger me je fino hajpovao:D) . Luke je imao odlicne negativce, Ali kao Cottonmouth je bio GODLIKE :)
Defenders bolje da nisu radili :D

Moj problem sa tim serijama je sto su imale 4 do 5 epizoda previse. Do duse to je moj problem sa vecinom Netflix serija. DD prva sezona mi je super kao JJ , druga sezona DD samo deo gde je Punisher, Luke Cage se samo secam da je imao cool soundtrack , Defenderi boze sacuvaj , Punisher i Iron Fist nisam ni gledao.

Mene su sve osim dd, punishera i prve sezone jj smorile. Mislim da nisam završio luka kejdza i iron fista druge sezone koliko mi je bilo dosadno. I ona sezona dzesike sa kevom mi je bila jeziva.

Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

U startu, pre pocetka snimanja Daredevil S1 je bilo ugovoreno oko 50-60 eps, za par serija plus Defenderse. Neke serije su dobile nastavke, ali taj veliki ugovor nije bio produzen, ko zna zbog cega.

Znaci Wandavision postaje bas bas dobra,bice 9 epizoda ako sam dobro video

I meni se baš svidela serija. Jedino bih voleo da su epizode malo duže.
Jedva čekam lokija, deluje mi da će biti baš do jaja.

Netflix hoce da radi na svojim IP-ijevima (ili bar na IP-ijevima na kojim ce imati long term prava).
Disney hoce sve svoje IP-ijeve na Disney Plus-u.

Sve je funkcionisalo odlicno, dok Disney nije odlucio da hoce da bude konkurent Netflix-u.
Ni Disney-u, ni Netflix-u nije odgovaralo da nastave...

Back
Top Bottom