- Reaction score
- 10,886
Samo kanta za smece moze dovoljno da zine.brate kako se ovo jede, ko moze ovoliko da otvori usta![]()
Samo kanta za smece moze dovoljno da zine.brate kako se ovo jede, ko moze ovoliko da otvori usta![]()
"Banjalučki ćevap" se zove. Sam po sebi i nije loš, ali očigledno treba zaobići burgere@Black_Waltz Daj ime restorana da znamo da ne idemo tamo, ako nas put navede u Zrenjanin.![]()
Uh, suze mi krenule na usta...View attachment 4361
Al smo je opravili, najbolja do sada xd
Upravo htedoh da napisem kako mi bukvalno voda krenula na ustaUh, suze mi krenule na usta...
RespectInace testo sam sam razvlacio za burek![]()
HvalaRespect
Хурка права ствар. Пре неколико месеци кад сам био у Бачкој Тополи сам је први пут купио у једној мађарској месари, и баш ми се допала. Обавезно узимам опет кад се будем ту затекао.Supa kokošija
Punjeno pile sa filom od džigerice, leba, jaja i iznutrica [emoji846]
I malo krajnjiskih kobasica i hurka.
Odvalio sam se danas [emoji16]![]()
![]()
![]()
![]()
Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока
Veruj mi da je domaca jos bolja od tih iz mesaraХурка права ствар. Пре неколико месеци кад сам био у Бачкој Тополи сам је први пут купио у једној мађарској месари, и баш ми се допала. Обавезно узимам опет кад се будем ту затекао.
A šta nijeVeruj mi da je domaca jos bolja od tih iz mesara![]()
Верујем. Али ово је мала приватна месара и све делује као домаће, тј. човек сам прави, није индустријска производња.Veruj mi da je domaca jos bolja od tih iz mesara![]()