• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Like Wars 2022

Ja sam za to da se lajkovi ukinu. Tako bi se izbegle situacije kao sto je ova. Jbg matori ljudi a skupljamo lajkice po forumima.

Ja mislim da su likovi i druge reakcije bitni sad samo zavisi kako kome i u cemu.to govorim uopste ne samo za ovaj forum...tako se vidi to sto si okacio ili napisao kako utice na druge ljude od toga mozes dosta nauciti od drugih vezano za sebe a i za njih,pa po tome videti kako dalje.ja iskreno volim da dajem ali samo sto mi se svidja i sto mi je smesno,pametno itd itd

Ja sam za to da se lajkovi ukinu. Tako bi se izbegle situacije kao sto je ova. Jbg matori ljudi a skupljamo lajkice po forumima.
Meni je mindedj, ne bih ni skontao da ih nema. Svakako nisu bitni. Za ovu situaciju, koja jeste malo cudna u najmanju ruku, ali i za bilo koju drugu. Nismo na instagramu da nas gura algoritam i da zaradjujemo od lajkova, vise su tu sprdnje radi kao i sve ostalo. Bitno je da se volimo i da smo zdravi.

Da citiram jednog velikog umetnika zivota @YOTH ovim linkom.

Dosta pećinski stav, lajk je svedena komunikacija umesto da ti svako piše post pojedinačno bravo svidja mi se itd al dobro ako vi to gledate kao neku valutu jebiga to je drugo.

Ajmo do 4000 lajka da pogurate malo taman
Malo sam zurio pa u predhodnom postu nisam napisao celokupan stav o ovoj temi.
Generalno nisam za ukidalje lajkovanja postova bas iz razloga koje ste naveli ti i Ultimate God Gohan. Ali bi svakako bilo bolje da nema brojaca lajkova ispod nasih avatara i da svima pise 0. Ima dosta postova na ovom forumu koji su napisani samo iz razloga da sakupljaju lajkove. Ovim potezom bi se smanjio spam i povecao kvalitet postova na forumu.

Provokacije sitna podbadanja i posalice koje sluze za izazivanje reakcije kod drugih clanova zarad lajkova mozemo ostaviti za diskord gde je ionako skoro sve dozvoljeno. Znam da ovaj moj predlog nece biti prihvacen ali eto to je neko moje misljenje na ovu temu.

Brate krejzi ako ti je stalo do lajkova. Napravi neku kvalitetnu temu obogati ovaj forum na neki nacin. Napisi neki kvalitetan post o nekoji igri, stripu, knjizi, hardveru nebitno i lajkovi ce sami doci. Kada postavis video sa You Tuba i ispod napises jednu recenicu ili cak nista normalno da neces dobiti lajk. Ja klinknem na svaki 100 link ili video koji se postavi na forumu.

Evo ja sam anti talenat da izrazim svoje misljenje u pismenoj firmi. Da nije toga i da imam vise slobodnog vremena bar jednom nedeljno bih otvarao neku novu temu na forumu. Ideja ima na pretek ali vremena i talenta za pisanje nazalost nemam.

Provokacije sitna podbadanja i posalice koje sluze za izazivanje reakcije kod drugih clanova zarad lajkova mozemo ostaviti za diskord

Moja poenta je bila da sklanjanjem bilo čega nikoga ne čuvamo već mu samo činimo medvedju uslugu, možemo mi da obesmišljavamo lajkove al prosto ja prvi kroz lajkove verifikujem tudje postove i stavove nemam vremena da svakome kucam pohvale i da se nadovezujem na diskusije, često i sam odustajem od postova jer sam u fazonu nemoj brate iskuliraj mnogo kenjaš, bez tih reakcija onda šta ja sam čitalac daj da se izlogujem.

Svako dobro

Pa upravo sam napisao da lajkovanje postova treba da ostane. Upravo zbog toga sto si napisao. Ali da ukupan broj lajkova koji je neki clan dobio bude uklonjen ili sklonjen u profil clana to jest da bude manje vidljiv.

I ja sam upravo napisao zašto ne treba ništa da se sklanja i sakriva

Ako postoji neko kao Daj Hard ko ulaže sumanuto vreme u kucanje postova, vesti, specifikacija i na Emu i ovde i malo ko može i da prismrdi tom angažmanu treba da se vidi podrška

Back
Top Bottom