Ja sam video jos jutros, ali nisam hteo da ti cestitam, jer mi slabo lajkujes postoveEvo meni je (sad već) juče bio rođendan, niko na forumu mi nije čestitao
Ni meni niko nije cestitao, ocigledno da postoji razlicit tretman ljudi. Mislim da me ne vole modovi jer nisam iz beograda.Kad smo kod ispravljanja nepravdi, i moj rođendan je zaboravljen. Imam dobar ratio, očekivao sam lep post u random threadu i ništa, samo mi je jedna osoba čestitala, koja i nije deo družine. Nisam očekivao da me moji discord pajtosi tako prodaju![]()
Jbg kad sam influenser.
AminKo ovo lajkuje pratiće ga sreća i dobro zdravlje do kraja dana i biće uspješan u poslu.
Saveti za lajkoveodnos lajkova i postova mi je skoro 1:1 sto mi se ne dopada, drugima je 1:2 ili 1:3, pomozite net bratu.
cucuu all aboard
Moze posalji mi kod na pm i ovako ne mogu da instal moj zenmate vpn i dobices likePravi sam influenser.
Jbg kad sam influenser.
A kao istaknutom clanu zajednice jako mi je bitno da mogu anonimno da surfujem webom. I zato koristim Nord VPN.
Ako klinete na link i vi mozete da iskoristite 10% popusta.
Moze li do kraja nedeljeKo ovo lajkuje pratiće ga sreća i dobro zdravlje do kraja dana i biće uspješan u poslu.
Može ako se lajkuje do 14h.Moze li do kraja nedelje![]()