• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Like Wars 2022

Kad smo kod ispravljanja nepravdi, i moj rođendan je zaboravljen. Imam dobar ratio, očekivao sam lep post u random threadu i ništa, samo mi je jedna osoba čestitala, koja i nije deo družine. Nisam očekivao da me moji discord pajtosi tako prodaju 🥲

Ako uspem da dobijem investicionu pozajmicu od @ljubomir i preuzmem forum, obecavam da cu uvesti subscribe pakete.
- 8$ mesecno 100 garantovanih lajkova
-15$ mesecno 200 garantovanih lajkova plus neko od vidjenijih clanova ce potvrditi da ste vi u pravu u slucaju neke rasprave na forumu.
-50$ mesecno 300 lajkova,plus neko od vidjenijih clanova ce potvrditi da ste vi u pravu u slucaju neke rasprave na forumu
i @Omega nece da vas proziva oko amd grafi.

Kad smo kod ispravljanja nepravdi, i moj rođendan je zaboravljen. Imam dobar ratio, očekivao sam lep post u random threadu i ništa, samo mi je jedna osoba čestitala, koja i nije deo družine. Nisam očekivao da me moji discord pajtosi tako prodaju 🥲
Ni meni niko nije cestitao, ocigledno da postoji razlicit tretman ljudi. Mislim da me ne vole modovi jer nisam iz beograda.
uz to ratio bednih 1.5

Pravi sam influenser.
Srecan rodjendan @TwiSteR sve najbolje :) izvini zezao sam se ovih dana sa virusima pa sam tek sinoc dosao na forum.

@Ivamark pa ti si vec preuzeo forum pogledaj odnos poruka likova kao da si kim kardashian :ROFLMAO:
Jbg kad sam influenser.
A kao istaknutom clanu zajednice jako mi je bitno da mogu anonimno da surfujem webom. I zato koristim Nord VPN.
Ako klinete na link i vi mozete da iskoristite 10% popusta.

odnos lajkova i postova mi je skoro 1:1 sto mi se ne dopada, drugima je 1:2 ili 1:3, pomozite net bratu.

cucuu all aboard
Saveti za lajkove
-Repostuj 2Crazy linkove
-Gadjaj da postujes u vremene kad je Yuka Sakazaki aktivan na forumu.
-hvali elden ring

A u slucaju ako ima neki fetisar i hoce govance. Samo pljunete Gospodina. 😂

Шта ја да кажем којем је однос постова и лајкова 1:3. А нисам ни оснивач форума, ни део било ког клана. Немам друго објашњење осим shill-овање. 😉 😀

Pravi sam influenser.

Jbg kad sam influenser.
A kao istaknutom clanu zajednice jako mi je bitno da mogu anonimno da surfujem webom. I zato koristim Nord VPN.
Ako klinete na link i vi mozete da iskoristite 10% popusta.
Moze posalji mi kod na pm i ovako ne mogu da instal moj zenmate vpn i dobices like 😅
Ko ovo lajkuje pratiće ga sreća i dobro zdravlje do kraja dana i biće uspješan u poslu.
Moze li do kraja nedelje 😊

Back
Top Bottom