• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Like Wars 2022

brate taj diskord je istih fazon 7 ljudi i lajkuju postove medjusobno u krug, da je posteno ne bi to moglo tako nego tipa imas 10 lajkova i ne mozes istom coveku da das sve ili tako neki sistem, ovako nema smisla isti ljudi ce uvek imati najvise lajkova jer su na tom diskordu i dogovore se medjusobno, mislim ocigledno je

pa da, nego zasta discord sluzi nego da se ljudi dogovore kome ce sta da lajkuju i da se podsete da meni nista ne lajkuju.

salu nastranu, kad pogledas moj ratio poruka i reakcija, vidis da tu nesto debelo nije uredu, ja imam ubedljivo najslabiji ratio, jedini na forumu, ultimate god gohan isto ima nesto nizi (mora da ni on nije clan druzine), ali opet osetno bolji... dok svi ostali, mislim prosek je 1 poruka 1 lajk, znaci tako nesto izjednaceno, i par njih koji imaju dvostruko - trostuko veci broj reakcija, negoli poruka (nastalih uglavnom spamovanjem rescent get topika).

long story short, ljudi iz ciste obesti, jer sam nekad napljuvao njima omiljenu im igru/film/ sta god (izrazio misljenje), namerno ne lajkuju ono sto bi lajkovali da je bilo ko drugi postovao, a to je u najmanju ruku retardirano. e tako :)

o "recent get" da i ne pocinjemo, bukvalno tema za kupovinu lajkova... mislim da neki ljudi kupuju i sta im ne treba cisto da nakrcaju lajkove... realno, sta ce kome 12ta PSP konzola, to se kupuje samo da se slika za lajkove...

stvarno si u pravu za taj ratio, realno jeste ti sadrzaj malo losiji ali ne toliko, mislim ne pljuste lajkovi za samo okacen video bez komentara ni drugima (osim ljudima sa diskorda), ali bas da nemas ni jedan lajk po poruci u proseku, to jeste sumnjivo, mozda te stvarno hejtuju ko zna sad zbog cega, u to vec ne bih ulazio

ultimate god gohan isto ima nesto nizi (mora da ni on nije clan druzine), ali opet osetno bolji
haha nisam clan ja sam bas uljez ovde 15god uopste nisam bio po forumima :) moram da priznam bas mi je super.sto se likeova tice ja sam sa mojima prezadovoljan i da imam 1000 poruka i 100 likova ja bih bio presrecan :D jer realno nisam nesto zanimljiv,ni pametan i ne pisem puno normalno da imam kvalitete ali prema drugima ovde nisam ni blizu.tako da sam svima zahvalan sto su me prihvatili na ovakav nacin i pomagali za sta je trebalo i oko foruma i ovako plus sam svasta naucio i upoznao razne likove i licnosti i mnogo smesnih trenutaka to je mega plus od mene :) tako da brate jbs likove bitno je da se dobro zabavimo i pomazemo bar tako ja mislim i osecam:)

ne bih da ulazim u dalju raspravu o ovome, sto je bilo potrebno da se kaze - receno je, i ja sam to sad arhivirao.
sto se tebe tice, isto sam primetio da ne dobijas lajkove za neke poruke, za koje bi dobio masu lajkova da je neko drugi okacio, ali nema ni poente vise o tome pricati, ja cu prestati da ulazem trud u forum kad to nije adekvatno nagradjeno i ispostovano, pa mozda ce biti zabavnije kad bude sve pusto i neaktivno, jer sam ja bio najaktivniji clan sto se tice kacenja novog sadrzaja, toliko.

Sve jasno...

all-seeing-eye-god-sacred-geometry-triangle-masonry-illuminati-symbol-vector-logo-emblem-design-element_570429-20678.jpg

@2CR4ZY Evo meni je (sad već) juče bio rođendan, niko na forumu mi nije čestitao. Zamisli! Nema dalje, povlačim se sa foruma, a najverovatnije i iz gejminga. To uglavnom ide jedno sa drugim. Mislim, sasvim je očigledno da se na Discordu to bratstvo (Co)founder-a/Patron-a između sebe dogovara kom članu foruma će čestitati rođendan, a kome neće. /s

@2CR4ZY Evo meni je (sad već) juče bio rođendan, niko na forumu mi nije čestitao. Zamisli! Nema dalje, povlačim se sa foruma, a najverovatnije i iz gejminga. To uglavnom ide jedno sa drugim. Mislim, sasvim je očigledno da se na Discordu to bratstvo (Co)founder-a/Patron-a između sebe dogovara kom članu foruma će čestitati rođendan, a kome neće. /s

srećan rođendan, da si mi živ i zdrav, s zakašnjenjem... 🍰

ja sad ušo tek, malo da podjebivam...

Back
Top Bottom