• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC Letnje gaming prezentacije 2025 [Summer Game Fest, PlayStation, Xbox, Nintendo...]

Evo prve impresije, igra je danas krenula u Early Access pa ortak požurio sa tim. Mix TPS-a i Overcookeda koji funkcioniše neverovatno dobro

U sredu idem da vidim i igram Cronos: The New Dawn... nadam se da neće razočarati.

Nista ne rece za igru, oce li valjati? Ovo mi nekako najblize Dead Space-u deluje i mislim da bolje necemo dobiti. Gledajuci onaj demo gameplay, lose mi deluje napucavanje, impact pri udaru je ono bas nikakav, pritom isto neprijatelj reaguje pogodio ga ti u nogu ili glavu... Dead Space je to maestralno imao.
I ovo prosto vapi za dodge mehanizmom u borbi kao u SH2 i quick turn dugmetom.

Blizi se izlazak, mislim se cak i da kupim ali sa druge strane mislim se i da sacekam :)

Last edited:
Nista ne rece za igru, oce li valjati? Ovo mi nekako najblize Dead Space-u deluje i mislim da bolje necemo dobiti. Gledajuci onaj demo gameplay, lose mi deluje napucavanje, impact pri udaru je ono bas nikakav, pritom isto neprijatelj reaguje pogodio ga ti u nogu ili glavu... Dead Space je to maestralno imao

Blizi se izlazak, mislim se cak i da kupim ali sa druge strane mislim se i da sacekam :)
Pisle ce Gamescom preview ali vec igramo @mrgrinch989 i ja punu verziju.

Danas smo dobili i Hell is Us, kasnije isto Gamescom impresije pa review 1.

Nista ne rece za igru, oce li valjati? Ovo mi nekako najblize Dead Space-u deluje i mislim da bolje necemo dobiti. Gledajuci onaj demo gameplay, lose mi deluje napucavanje, impact pri udaru je ono bas nikakav, pritom isto neprijatelj reaguje pogodio ga ti u nogu ili glavu... Dead Space je to maestralno imao.

Poklapa mi se misljenje sa tvojim, prvi trailer je delovao veoma obecavajuce, ali od tad, pa sve do sad, sve gore i gore mi je izgledao kako su novi traileri izlazili... jednostavno deluje da je gameplay lose odradjen, grafika je odlicna, ali dzabe bez gameplaya... probace se svakako.

Evo još dva teksta sa Gamescoma, jedna igra je Alabaster Dawn, ako je neko igrao Crosscode ili voli pixelated RPG naslove, ovo mora da overi

Druga je nova poprilično ambiciozna igra na kojoj radi mali italijanski studio. Inspiracija je Plague Tale i tako to

Evo par low effort fotki i od mene. :D

Bilo je drugacije ove godine. Nekako dosta manje izdavaca, manje standova, ali vece igre nego prosle godine. Petak je jos bio i ok sa ljudima, nesto je i moglo da se proba u razumnom vremenskom roku, ali subota je sabila sa guzvama :D
Prosle godine se moglo za skoro sve igre rezervisati slot za igranje online, 2 do 3 sata pre, ali ove godine samo 6,7 i to sve nesto random.
Ocekivao sam da ce biti nesto vise od Blizza, najava nove ekspanzije za D4, ali nista od toga. Bili su samo sa WoW.

MGS, Phantom blade i onimusha su bile najvece guzve i cekanja rekao bih.

_DSF8177 copy.webp _DSF8180 copy.webp _DSF8187 copy.webp _DSF8188 copy.webp _DSF8191 copy.webp_DSF8196 copy.webp _DSF8204 copy.webp _DSF8205 copy.webp IMG_9857 copy.webp _DSF8210 copy.webp _DSF8219 copy.webp_DSF8220 copy.webp _DSF8221 copy.webp _DSF8222 copy.webp _DSF8229 copy.webp _DSF8231 copy.webp _DSF8232 copy.webp_DSF8250 copy.webp IMG_9901 copy.webp IMG_9920 copy.webp

Back
Top Bottom