- Reaction score
- 4,777
Krejzi, edookayt, Lumines je fantastican, mislim da imam desetine sati u toj igri na Viti
gledao usput nisam ni video šta su tačno radili. Pogledaću danas. Ima iPad verzija, možda su to portovaliKada su pokazali FFT bas me razocaralo kako izgleda... OG verzija izgleda bolje nego ta enhanced verzija gde su samo neki filter lupili na 2d sprajtove. Mogli su to bolje odraditi za tako legendarnu igru.
Pored patapona lumines je igra gde sam doprineo crkavaju baterije na pspuLumines je mi je bio drugi najveći zgubidan na PSPu posle Disgaea: Afternoon of Darkness sa kojom ne postoji ništa što bi se moglo poredi. Muzika, Brzina refleksa i bukvalno grnozničavo kliktanje je komandama je bilo neopisivo zaraznije od Covid-19. Mada je pitanje šta sam igrao više. Lumines ili WTF.
Ovo je za mene najzanimljivija igra koja je najavljena. Owlcat je goat tako da ce se overiti sigurno. Samo pre toga moram odgledati seriju, taman ce izaci svi dlc-ovi za ovu igru![]()
Owlcat Games najavio The Expanse: Osiris Reborn – akcioni RPG u univerzumu popularne serije - Virtualni Kutak
The Expanse: Osiris Reborn. Ova narativna akciona RPG igra smeštena je u univerzum popularne TV serije The Expanse, dostupne na Amazon Prime Video.www.vrkutak.com