• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Lagodan Zivot vs Boks sa Zivotom

Drago mi je da nisi iskusio nista gore od toga ali ovo ne spada ni blizu najgorim poslovima.

Auf jebote, kakvi ste bukvalisti ti i Omega i volite da se pravite pametni, nesto od cega boluje dosta clanova na ovom forumu... NARAVNO da ima tezih poslova, rudarenje je tezi posao, busenje nafte itd, ali niko od nas nece raditi te poslove, zar ne? pricamo o obicnim poslovima u oglasima, nesto sto radi prosecan gradjanin, ne pricamo o EXTREMIMA... JEBOTE.

Takodje ja sam radio u fabrici, pa znam sta pricam, a da li ste VI radili u fabrici?

И да, без зезања, можда би могао да отвориш јутјуб канал и да снимаш туторијале како преживети у Србији са 20 хиљада месечно. Биће сигурно гледано јер је озбиљан skill и ексклузивни садржај у питању. И ето још један извор зараде, а не радиш ништа, само преживљаваш као иначе.
Da, to mi je i opcija, sad dok ne radim otvoricu par kanala sa raznim tematikama i videcu sta ima prodju, ali to je bas teska prica dok se i ako se ne probijes...
Ulozis veliki trud u video, da bi na kraju video da nema ni 10 pregleda...
Sve mislim da je teze iz ovih krajeva, jer te YT ne nudi strancima, samo tvojima, a to je malo trziste... a ja snimam uglavnom za strance...
Moracu da probam i sa nekim domacim temama, jer mislim da je tu veca sansa za uspeh, jeste da je malecno trziste, ali te bar YT nudi tvojima 😅
Steta sto nema opcija da platim kao neku promociju, pa da me YT ponudi vecem trzistu...

Auf jebote, kakvi ste bukvalisti ti i Omega i volite da se pravite pametni, nesto od cega boluje dosta clanova na ovom forumu... NARAVNO da ima tezih poslova, rudarenje je tezi posao, busenje nafte itd, ali niko od nas nece raditi te poslove, zar ne? pricamo o obicnim poslovima u oglasima, nesto sto radi prosecan gradjanin, ne pricamo o EXTREMIMA... JEBOTE.

Takodje ja sam radio u fabrici, pa znam sta pricam, a da li ste VI radili u fabrici?

Da, to mi je i opcija, sad dok ne radim otvoricu par kanala sa raznim tematikama i videcu sta ima prodju, ali to je bas teska prica dok se i ako se ne probijes...
Ulozis veliki trud u video, da bi na kraju video da nema ni 10 pregleda...
Sve mislim da je teze iz ovih krajeva, jer te YT ne nudi strancima, samo tvojima, a to je malo trziste... a ja snimam uglavnom za strance...
Moracu da probam i sa nekim domacim temama, jer mislim da je tu veca sansa za uspeh, jeste da je malecno trziste, ali te bar YT nudi tvojima 😅
Steta sto nema opcija da platim kao neku promociju, pa da me YT ponudi vecem trzistu...

Velo kratko. Oko dva ipo meseca. Nosao delove za montažu transformatora viskog napona (nekadašnji Minel Dinamo kada je još bio državna kompanija i bio na mestu današnjeg Ada Mall-a). Lakše mi palo od kopanja kanala, vadjenja i sadjenja telefonskih bandera i krčenja placeva na primer. Tu negde težine okopavanja...

A što se jutjuba tiče tu si u pravu. Zlatno doba sulačnih otkrića jutjubera je nestalo. I dalje ti treba i sreća i talenat (kakav već zavisi od sadržaja koji planiraš da praviš) i zajebano jaka radna ertika ali ti treba i neko da te pogura da upadneš u rotaciju predlaganja "slučajnim prolaznicima".

dobro bar u bg nije frka da se nađe neki posao

Problem je naći posao koji je iole stabilan i gde poslodavac ne gleda u tebe kao u, na primer, viljuškar koji će da otpiše u staro gvožđe za deset godima maksimalno.

Last edited:
Ovako izdaleka da, ali bilo je jako mnogo metalne prašine posvuda. Zato je Mercedes fabrika u Stuttgartu bila k'o apoteka.

o pa to je ozbiljan pogon, ovo moje je bilo mnogo stariji tech, na pr pec se razbijala svake 2 nedelje i morala da se nanovo zida, sve rucno ali zato sam dobio buff na toughness, evo imam par fotki iz arhive
pec1.webppec2.webppec3.webppec4.webp
E al cuti dobro je, bar nismo morali da sedimo ceo dan na reklamacijama i slusamo musterije kako kukaju, pu pu daleko bilo

E al cuti dobro je, bar nismo morali da sedimo ceo dan na reklamacijama i slusamo musterije kako kukaju, pu pu daleko bilo

Od ostalih poslova se polomih fizički al to prođe. Od tog ostane permanentna suicidalna idejacija...

Prvo ne sedis, vec ceo dan stojis.
Drugo, reklamacije traju pola sata i trebas 1001 stvar da uradis, i sve to vreme te drka nezadovoljna musterija...
Ufff sto bih voleo tebe da vidim da to radis, kad je vec po tebi to tako lako...

Back
Top Bottom