2CR4ZY
Forumski Apotekar
Drago mi je da nisi iskusio nista gore od toga ali ovo ne spada ni blizu najgorim poslovima.
Auf jebote, kakvi ste bukvalisti ti i Omega i volite da se pravite pametni, nesto od cega boluje dosta clanova na ovom forumu... NARAVNO da ima tezih poslova, rudarenje je tezi posao, busenje nafte itd, ali niko od nas nece raditi te poslove, zar ne? pricamo o obicnim poslovima u oglasima, nesto sto radi prosecan gradjanin, ne pricamo o EXTREMIMA... JEBOTE.
Takodje ja sam radio u fabrici, pa znam sta pricam, a da li ste VI radili u fabrici?
Da, to mi je i opcija, sad dok ne radim otvoricu par kanala sa raznim tematikama i videcu sta ima prodju, ali to je bas teska prica dok se i ako se ne probijes...И да, без зезања, можда би могао да отвориш јутјуб канал и да снимаш туторијале како преживети у Србији са 20 хиљада месечно. Биће сигурно гледано јер је озбиљан skill и ексклузивни садржај у питању. И ето још један извор зараде, а не радиш ништа, само преживљаваш као иначе.
Ulozis veliki trud u video, da bi na kraju video da nema ni 10 pregleda...
Sve mislim da je teze iz ovih krajeva, jer te YT ne nudi strancima, samo tvojima, a to je malo trziste... a ja snimam uglavnom za strance...
Moracu da probam i sa nekim domacim temama, jer mislim da je tu veca sansa za uspeh, jeste da je malecno trziste, ali te bar YT nudi tvojima

Steta sto nema opcija da platim kao neku promociju, pa da me YT ponudi vecem trzistu...