zasta drugo ti trebaju pare? ko ima svoj objekat za zivot, racionalno (skromno, starinski, ne kao moderni ljudi u 21. veku) trosi struju i hranu, moze da prezivi SAM sa tim iznosom. ne moze da zivi na bes, ne moze da ostvaruje neke ambicije, ne moze da izdrzava nekoliko potomaka, ali moze da prezivi. internet, kablovska, mobilni, kola, putovanja, izlasci koji se placaju i slicno nisu obavezni. mozda vi ne biste takav zivot oberucke prihvatili, ali covek je rekao da prezivi.
moj bivsi stanar radi kao perac kamiona. plata mu je bila 30 000 pre par godina. uzima i neki dodatak za decu. ima 4 dece i placao je meni kiriju od toga. eno svi su preziveli. razveden je, a zena ima ukupno 7 dece! zena naravno ne radi. svi prezivljavaju. ne samo to. nekoliko njih pusi cigare, svi su obuceni i svi imaju mobilne. kako onda jedan sam u svojoj kuci ne moze da prezivi sa 200 evra? ako pravis hranu, mozes i sa manje.
ontopic:
fjuriju su makar deca zdrava. vajlderu i luisu ortizu su cerke bile bolesne i to je jedan od bitnijih razloga zasto se uopste bave profesionalnim boksom. lakse je davati kad ti realno ne treba, a i dobija se dobar publicitet. planirani (pre otkazivanja letos) mec i revans sa dzosuom bi mu doneli stotinak miliona dolara. to je definitivno dovoljno da se obezbedi cela familija za ceo zivot i da pretekne. svi potencijalni protivnici i njihovi promoteri su se zato iznervirali kad je dzosua izgubio.