• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Lagodan Zivot vs Boks sa Zivotom

2CR4ZY

Forumski Apotekar
Reaction score
8,013
Realno nikad ne bi znao sta da radim sa cifrom vecom od 100.000 evra, dobar si za zivota i ja bih dao ostatak kome treba.

mogu da zamilsim sta je rekla njegova zena i porodica...

Pa to, 100k za tekuce troskove i zelje ako si sam je ok, ako hoces da se skucis, detetu nesto obezbesis i sl, komotno dopisi nulu na tu cifru.

Mislio sam da za tih 100.000e kupis bar dva stana ili dva lokala i izdajes do kraja zivota i zivis od tih para od izdavanja.

opet ne može ni to da se kupi za te pare...
u najboljm slučaju možeš da nađeš u sremčici neke dve garsonjere, a tamo možeš kiriju da naplaćuješ do 200€ maaax, a i to je optimistično. šta da radiš sa 400€ mesečno? praktikanti dobijaju veće plate...

opet ne može ni to da se kupi za te pare...
u najboljm slučaju možeš da nađeš u sremčici neke dve garsonjere, a tamo možeš kiriju da naplaćuješ do 200€ maaax, a i to je optimistično. šta da radiš sa 400€ mesečno? praktikanti dobijaju veće plate...
Kako ne moze? imas garsonjere za 20 do 30 hiljada. Svaku izdas za bar po 150e.
Meni je 400e mesecno extra, obzirom na sta sam navikao i vise nego dovoljno.
Realno moze da se prezivi sa 200e mesecno.
Uzimaće i od glume nakupiće mu se taman
Ne bavim se ja vise tim poslom vec dve godine, ali da, uvek moze honorarno nesto jos da se radi da se dopuni budzet.

Ne bavim se ja vise tim poslom dve godine, ali da, uvek moze honorarno nesto jos da se radi da se dopuni budzet.
Ali... Ali.. To pobija inicijalnu ideju da se zivi na tim parama do kraja zivota. Ovako nit para, nit se izlezavas, nit zivis bericetno. Radije bih ulozio u neki mali biznis pa kome opanci kome obojci. Ili tutto na blackjack.

Dobro, svako ima svoje misljenje, ja bih ovako uradio i bio bih vise nego zadovoljan, meni 400e mesecno puna kapa i ne moram ni honorarno da radim.

boga mi, žena moja u žarkovu 39k dala za garsonjeru 28.5 kvadrata, u 2009toj.

zasta drugo ti trebaju pare? ko ima svoj objekat za zivot, racionalno (skromno, starinski, ne kao moderni ljudi u 21. veku) trosi struju i hranu, moze da prezivi SAM sa tim iznosom. ne moze da zivi na bes, ne moze da ostvaruje neke ambicije, ne moze da izdrzava nekoliko potomaka, ali moze da prezivi. internet, kablovska, mobilni, kola, putovanja, izlasci koji se placaju i slicno nisu obavezni. mozda vi ne biste takav zivot oberucke prihvatili, ali covek je rekao da prezivi.
moj bivsi stanar radi kao perac kamiona. plata mu je bila 30 000 pre par godina. uzima i neki dodatak za decu. ima 4 dece i placao je meni kiriju od toga. eno svi su preziveli. razveden je, a zena ima ukupno 7 dece! zena naravno ne radi. svi prezivljavaju. ne samo to. nekoliko njih pusi cigare, svi su obuceni i svi imaju mobilne. kako onda jedan sam u svojoj kuci ne moze da prezivi sa 200 evra? ako pravis hranu, mozes i sa manje.

ontopic:
fjuriju su makar deca zdrava. vajlderu i luisu ortizu su cerke bile bolesne i to je jedan od bitnijih razloga zasto se uopste bave profesionalnim boksom. lakse je davati kad ti realno ne treba, a i dobija se dobar publicitet. planirani (pre otkazivanja letos) mec i revans sa dzosuom bi mu doneli stotinak miliona dolara. to je definitivno dovoljno da se obezbedi cela familija za ceo zivot i da pretekne. svi potencijalni protivnici i njihovi promoteri su se zato iznervirali kad je dzosua izgubio.

E al dobro @drablj to su tvrde priče, tu ako se ima nikotina i u slučaju nekih koje ja znam -vutre može da se izgura i sa manje.

Ovo je bila ležernija priča šta bi bilo kad bi bilo

Back
Top Bottom