• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS2 Kralj konzola - PS2 - igre, vesti, generalna diskusija

Jel neko radio skoro softmod PS2?
Imam fat i onaj HDD adapter za PS2, pa hoću da namestim da mi pušta PS1 i PS2 igre sa HDD-a,
pa ako neko ima neko provereno uputstvo.

Omiljena konzola. Dobio sam je u 2005. tipa godinu dana pre izlaska PS3, u poprilicno sranje periodu zivota. Pre toga sam je iznajmljivao vise puta i presao nekoliko igara na taj nacin. Zahvaljujuci Gruntu sam igrao more igara. Odem kod coveka, pricamo o igrama i gledamo trailere za PS3 igre dok se rezu igre, a ja se uvek nadam da ce njegova sijamska maca Holi da dodje do mene. :3 Slim mi je lepsi od debelog.

Realno najbolja i najznacajnija konzola ikad izbacena, bila je najpopularnija konzola tad, u zlatnom dobu gaminga, to je bilo zlatno doba, kao sto je Holivud imao zlatno doba, kad je gaming postajao mainstream, kad je to bilo nesto novo i razvijalo se i niko nije znao dokle ce da dogura i koje su granice... novo, neistrazeno polje...

a sad je sve vidjeno, granice se znaju vec odavno, nema vise nikakvog uzbudjenja.

Iako obozavam ps2 za mene je ipak ps1 bio broj jedan. Nostalgija ili ne tako je xd
Мислим да бих и ја благу предност дао кецу, не у смислу квалитета, већ у том носталгичном и личном значају за мене. Много већи шок и скок ми је био прелазак са MD-a и SNES-a на PS1 него са PS1 на PS2 иако је и то био изузетан напредак кад још увек нисмо могли да замислимо крајњу границу до које би видео игре могле да иду. А онда се након следеће генерације све успорило и уталожило, и тако смо ту где јесмо и малтене нико више и не очекује неке иновације и "квантне скокове" када су игре у питању. А и оматорило се. 😉

Sto se nostalgije tice mislim da nema vece nostalgije kada drzim kertridz sa sega mega drive2 i na njemu pise mortal kombat 2 :)
A sto se ps2 tice,osim sto je to konzola sa najboljim igrama i najraznovrsnijim zanrovima to je i konzola koju sam prvu kupio od prve dve plate u piku 2003 :)
Citave dve plate sam potrosio na ps2 :)

Back
Top Bottom