Black_Waltz
Well-known member
- Reaction score
- 494
Hvala puno na ponudi, ali mislim da bi me žena upucala da donesem još jednu konzolu u kućuImam dve viška , jedan slim i jedan debeli ako oces mogu da ti posaljem.

Hvala puno na ponudi, ali mislim da bi me žena upucala da donesem još jednu konzolu u kućuImam dve viška , jedan slim i jedan debeli ako oces mogu da ti posaljem.

Pa dobro mislio sam zamenis pokvarenu za ovu što radi , ali sve mi jasno svakaooHvala puno na ponudi, ali mislim da bi me žena upucala da donesem još jednu konzolu u kuću![]()

Мислим да бих и ја благу предност дао кецу, не у смислу квалитета, већ у том носталгичном и личном значају за мене. Много већи шок и скок ми је био прелазак са MD-a и SNES-a на PS1 него са PS1 на PS2 иако је и то био изузетан напредак кад још увек нисмо могли да замислимо крајњу границу до које би видео игре могле да иду. А онда се након следеће генерације све успорило и уталожило, и тако смо ту где јесмо и малтене нико више и не очекује неке иновације и "квантне скокове" када су игре у питању. А и оматорило се.Iako obozavam ps2 za mene je ipak ps1 bio broj jedan. Nostalgija ili ne tako je xd

Isto mogu da kazem, samo za Dreamcast. Za PS1 vec nemam toliko ljubavi, cak mi se cesce pri-igra MegaDrive nego PS1.Iako obozavam ps2 za mene je ipak ps1 bio broj jedan. Nostalgija ili ne tako je xd