• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Koncerti

227722429_10159582991818064_209091509474722924_n.jpg

Svemirko // Subota, 7.8. od 20 časova // Open air krovna terasa TC Promenada!
Karte u pretprodaji 1000RSD, na dan koncerta 1200RSD i moguće ih je kupiti:
u CD shopu Mungos koji se nalazi u podzemnom prolazu u centru grada (Kralja Aleksandra 9)
online:
ili u prodajnim objektima Gigstix mreže:

Sjajan line up oduvek sam zeleo da cujem Anu Bekutu u Knjazevcu, cuo sam da su joj tamo najjaci nastupi. Ovi ostali anonimusi me ne zanimaju.

Bora Chorba sve vishe i vishe lichi na babu. Stari elegantno kao Tomislav Nikolitj.

Cekam da Beer Fest objavi izvodjace, nikako da to urade, planiram da ove godine odem, posle par godina pauze.

Belgrade Beer Fest 2021!
Ove godine, ekskluzivno na Beer Fest-u u Beogradu, besplatan koncert Bijelog Dugmeta 18.avgusta!!!
Pet dana i preko 60 izvođača, čeka nas od 18. do 22. avgusta na Ušću. Pratite mreže, saznajte ko nas sve očekuje na najvećem festivalu u Srbiji i spremite se za nezaboravan provod i najbolji prateći program do sada!

Goblini, Kerber, Ritam Nereda, Van Gogh, Artan Lili, Marchelo, Sunshine, E-Play, Tap 011 :D, Galija, SARS, Yu Grupa

Pa bilo je već par puta bez Kelta ako se ne varam..
Što se tiče izvođača, same old...

Za petak u ponoć 20. avgusta najavljen je i poseban dogadjaj u vidu svojevrsnog muzičkog vatrometa koji je pre Srbije videla samo Francuska. Biće ovo poseban doživljaj za sve posetioce festivala, saopštio je Bir fest.

Back
Top Bottom