• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Kolekcionarstvo

Samo stavi najteze stvari na dno i sve ok...sto je i uradio koliko vidim

Od kako se pochela prevoditi na engleski, pratim ovu mangu (No Matter How I Look at It, It’s You Guys' Fault I’m Not Popular! ili jednostavno Watamote):

456tgf.jpg

Proshle godine nisam kupovao zbog prokletog virusa, ali nadoknaditje se to shto mi fali. :3

Kako imate zivaca da redjate u grid, ja se jedva nateram da izvadim nesto za igranje. o_O

File_000.jpeg

Kod mene totalni haos, i izgleda da ce tako ostati dok se ne preselim u neki veci stan. Jedino prazno mesto gde bi mogao policu da udenem i da zadrzim minimalni izgled mi gleda na zapad, a necu da mi sunce ostecuje kolekciju.

Od svega pomalo, doduse za PS4 sam nastancao 60 komada, nisam ni znao da toliko imam.

@Zegota
Ako rešiš da prodaješ PS3 igre, ja sam zainteresovan za sledeće naslove:
  • 3D Dot Game Heroes
  • Silent Hill Downpour
  • Dead Space 2
  • Mass Effect Trilogy
  • Nier
  • Folklore
  • Eternal Sonata
  • Odin Sphere
  • Resistance 2
  • Resistance 3 - Steelbook
  • inFamous 2 - Collector's Edition
  • GoW 3 - Collector's Edition
  • Puppeteer
  • Ratchet & Clank: Tools of Destruction
  • Ratchet & Clank: A Crack in Time
  • Ratchet & Clank: Nexus
  • MGS: The Legacy Collection
  • Dante's Inferno - Death Edition
  • Deus Ex: Human Revolution - Limited Edition
  • Binary Domain
  • Alice: Madness Returns
  • Afro Samurai

Ja prodao navedenu igru nedavno za 15€, nemoj mi reći da je i to 'rare'. 😅

Ja prodao navedenu igru nedavno za 15€, nemoj mi reći da je i to 'rare'. 😅
Na našim prostorima jeste, a i na eBay-u je rareish. Japansko izdanje se može nabaviti povoljno, ali mi ono ne treba. Svavako prodao si je dosta ispod cene.

sve ove domace cene su sranje. Ko je strpljiv moze da uzme i dalje za ok cene igre. ja sam Folklore i Afriku uzeo npr za po 500 dingera.
Doduse sada ima i konkurencije posto ima debila koji horduju igre sa KP i onda preprodaju nekoliko dana kasnije na tom istom KP.

Ja sam folklore isto 500 kupio, afrike jos nema :D

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Evo malo ps sranja. Selim se uskoro pa ignorisite nered i raspad :D Man cave se upgraduje.

JHkQOgZ.jpg

jH37NPN.jpg

JwiC2qe.jpg

6EOTdls.jpg

mxecBsV.jpg

ApC9VMx.jpg

Tu je iza i independence day za ps1 i vhs verzija al se ne vide :D

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Sega Dreamcast. Ima najbolje portove meni veoma dragih igara (Soul Reaver, THPS2, ReVolt, Rayman 2, itd.). Izbegavam da ostavljam ovde prevelike komentare, neka ostane za teme posvećene sistemima. Voleo bih da nabavim i Arcade Stick. Par puta mi je promakao.

ZRk06Eg.jpg

HzDnILX.jpg

tjFYLAC.jpg

Baš dobro probrana kolekcija Vita igara.

Je l' Vita igre beše imaju booklet generalno?

Baš dobro probrana kolekcija Vita igara.

Je l' Vita igre beše imaju booklet generalno?
Hvala. I nažalost ne. I rangu su sa PS4 igrama. Ako imaš sreće, dobiješ courtesy papirić.

NIJE ME MRZELO DA PODREDJUJEM!
Problem je sta konstantno dobijam nagone da rasprodam sve ovo iz prostog razloga sta zivim u stanu i svaki kubni centimetar mi je bitan a ovih parceta plastike nisam ih vidjao vise od godinu dana kamo li da ih igram, al opet lep feeling je imati ih u svoj posed :)

1ErldNh.jpg

e1633t2.jpg

9oSrqAR.jpg

Back
Top Bottom