• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Kolekcionarstvo

Ja bih rekao u svetu 70ak, kod nas ne bih preko 50 dao.

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Evo i PS2 gomile. Tu su i PS1 igre, jer konzolu nemam i nisam iskreno zainteresovan da kupujem. PS1 je skromna kolekcija, jer je bas teško naći očuvane igre, i još da imaju i engleski. Imam dve fat PS2 konzole, obe su 3900x i fizički čipovane, ali jedna je PAL, druga US NTSC. I naravno, najdraža PS2 Bravia.

lmGXGZJ.jpg

jHOvh1t.jpg

NtSmwfC.jpg

0QbSS7J.jpg

IUQ3iWW.jpg

yi1CV8b.jpg

4QgKo1r.jpg

IsZbolx.jpg

m7bCMI8.jpg

SJCNsgG.jpg

27HtZS9.jpg

a4SyWe8.jpg

Ladno original Red Star, propišao sam krv u co-opu u toj igri i nisam uspeo da pređem. :)

Impresivna kolekcija, jedino bih se za PS1 i PS2 igre malo iscimao da napravim neku kolekciju.

Evo i moje male Wii U kolekcije. Fali jos par igara i dodataka da se kompletira ali sam prilicno zadovoljan trenutnim stanjem. :)
View attachment 493View attachment 492View attachment 491
Ekstra! Taman sam hteo Wii/Wii U da postavim, ali ipak neki drugi put da ne ispadne da je takmičenje.

baš bih voleo da vidim sliku na toj ps2 braviji :)
Mogu video da snimim, ali možda nije to to ako nema uporedno. Rezolucija na TVu je 720p, pa 576i koje ima PS2 izgleda super, na nivou (ako ne i bolje od) komponentnog signala. Jedino što je jelte interlaced. 480p igre izgledaju baš dobro. TV mi je inače primarni za igranje retro sistema. Konzole iz te generacije sa RGB izgledaju super, i Xbox i Gamecube, a pogotovo Dreamcast. Čak ni analogna konekcija nema neki osetni lag, barem ja ne primećujem.

Šteta da ne snimis neki yt video.
Kolekcija je odlična.

Last edited:
Kako su gotivni ti wiiu wiimote-i yoshi i toad posebno bolesno izgledaju

Kako su gotivni ti wiiu wiimote-i yoshi i toad posebno bolesno izgledaju

Bowser i Yoshi su definitivno najbolji. Nažalost, propustio sam priliku da uzmem Bowser dok je mogao nov da se kupi.

Bowser wiimote je najbolji. Bio je cak i na kp boxed ali kreten nisam uzeo.

Uvek raspolozen da ti pomognem sa ciscenjem :D

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Back
Top Bottom