• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Kolekcionarstvo

Dostigao sam jedan mali milestone.
250 fizickih igara.

Racunam samo disc based games u kutiji, 99% complete in box.
Ketridze loose razne za NES/SNES/N64 itd. racunam, oni su mi vecina.
Imam i jedno 20. PS4 igara, nekoliko PSP i jedno 10. Gameboy igara koje nisam uracunao.

Pa da se penzionisem kad dodjem do 500.

IMG20260427185917.webp
IMG20260427190011.webp
IMG20260427190408.webp

Postoji poseban razlog sto skupljas jap verzije igara?
Prvi je zato sto mi je neki lik trazio 900din za neki fudbal SNES, da proverim konzolu koju sam kupio za 1500 din, davne 2017/18.
Pa sam onda hteo da modujem SNES PAL na 60Hz, a nisam imao znanja. Mrzim PAL u svim varijantama.

Onda sam kupio Super Famicom. The rest is history.

Japanske verzije kidaju ocuvanost i cene ne mogu da se porede sa nasim smećem u oglasima. Jedino je smor sto japanci nece da stavljaju lazne cene na deklaracije i sto nema vise prastanja za pdv na carini. :/
Inace bas pogledah ja sam na 650 igara ravno....barem dok ne prodam mario wonder. 🤣
1000033268.webp

App izgleda fenomenalno, kako me sad navlacis na ponovno katalogizovanje :D

Mada mislim da nema nista od te ljubavi, vec me hvata jeza od skidanja samo n64 kartova sa police

App izgleda fenomenalno, kako me sad navlacis na ponovno katalogizovanje :D

Mada mislim da nema nista od te ljubavi, vec me hvata jeza od skidanja samo n64 kartova sa police
Pre je bilo bzv raditi posto nisu imali nacin da radis backup baze podataka. Sada ima export u csv ili u njihov format tako da vredi uraditi jednom i imati sve na jednom mestu. Pogotovo sto sada imaju i sajt koji se sinhronizuje sa app.

Japanske verzije kidaju ocuvanost i cene ne mogu da se porede sa nasim smećem u oglasima. Jedino je smor sto japanci nece da stavljaju lazne cene na deklaracije i sto nema vise prastanja za pdv na carini. :/
Inace bas pogledah ja sam na 650 igara ravno....barem dok ne prodam mario wonder. 🤣
View attachment 20758
Jel moze da se ukuca na tom sajtu tacan naziv figure ili serijski broj da bi izracunala procentualno vrednost recimo moje kolekcije?

Back
Top Bottom