Vitrine su iz Ikee. U pitanju je Detolf. Nažalost, ne prodaju se više. Hteo sam da kupim još, a onda sam saznao da se ne prodaju već neko vreme. Sada su tu neke alternative, ali nisam ljubitelj na prvi pogled i tek treba da kupim/vidim kakve su.Gde nabavljaš vitrine?
Nažalost, nisam...Čekaj
nisi uspeo da uhvatiš Neo Geo Pocket/Pocket Color?
Zavidna kolekcija,svaka castOkupirao sam još jednu vitrinu konzolama (Xbox sada ima svoju vitrinu), dopunio kolekciju, doštampao postolja i malo bolje rasporedio sve. Nije idealno, jer imam ideje za unapređenje, ali toliko sam imao vremena za sada. Mesto je rezervisano i za Famicom Disk System set, koji mi je u putu. A @Ivamark je kriv što sam krenuo sa Famicom ketridžima, tako da će tek tu biti nezgodno.
Nažalost, na slikama se ne vide, jer trenutno nemam mesta u vitrinama za SNES, N64, Mega Drive 1 i 2, Wii U, Switch Lite i OLED (mada se jedan boxed nazire gore desno kod princeze Peach), Atari 2600 Jr...
View attachment 16176
View attachment 16177
View attachment 16178
View attachment 16179
View attachment 16180
View attachment 16181
Hteo sam da uzmem flesha u toj skali ako mislis na batfleka u cosku ali nema sanse da nadjem po normalnoj ceni jer je to 28 cm figura play arts kai a flesh the movie je jako skupa verzija oko 100 dolara sa postarinom izadje a ranije je bio oko 60 samo jbg ja niakko da se nakanem da ga uzmem i sada je dosta skupji doduse na ebayu je sve sada otislo goreFantastično predobra kolekcija figura baš sam uživao gledajući ih
P.s kupi jos po koju DC figuru ubiće se Batman sam tamo![]()