• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Kolekcionarstvo

Prepakivao i gledao sam gde da ustekujem drugi MGS V set pa kad sam se vec zezao evo i slika PS4 kolekcije za sada. Sa kilavim PS5 i PS6 bez disk drajva cini mi se da ce ovo biti poslednja generacija za koju aktivno skupljam fizicka izdanja. :/
1000012446.jpg
1000012449.jpg

Last edited:
Ja sam vozio kolegu u ns da kupi taj mgsv edition tamo 2015 cini mi se septembar ili oktobar kada je izasla ta edicija konzola i igra bila bundlovana sa njom :)

Okupirao sam još jednu vitrinu konzolama (Xbox sada ima svoju vitrinu), dopunio kolekciju, doštampao postolja i malo bolje rasporedio sve. Nije idealno, jer imam ideje za unapređenje, ali toliko sam imao vremena za sada. Mesto je rezervisano i za Famicom Disk System set, koji mi je u putu. A @Ivamark je kriv što sam krenuo sa Famicom ketridžima, tako da će tek tu biti nezgodno.

Nažalost, na slikama se ne vide, jer trenutno nemam mesta u vitrinama za SNES, N64, Mega Drive 1 i 2, Wii U, Switch Lite i OLED (mada se jedan boxed nazire gore desno kod princeze Peach), Atari 2600 Jr...

IMG_5902.webp
IMG_5911.webp

IMG_5903.webp
IMG_5905.webp
IMG_5908.webp
IMG_5912.webp

Gde nabavljaš vitrine :)?
Vitrine su iz Ikee. U pitanju je Detolf. Nažalost, ne prodaju se više. Hteo sam da kupim još, a onda sam saznao da se ne prodaju već neko vreme. Sada su tu neke alternative, ali nisam ljubitelj na prvi pogled i tek treba da kupim/vidim kakve su.

• Sad
Reactions: vix
Okupirao sam još jednu vitrinu konzolama (Xbox sada ima svoju vitrinu), dopunio kolekciju, doštampao postolja i malo bolje rasporedio sve. Nije idealno, jer imam ideje za unapređenje, ali toliko sam imao vremena za sada. Mesto je rezervisano i za Famicom Disk System set, koji mi je u putu. A @Ivamark je kriv što sam krenuo sa Famicom ketridžima, tako da će tek tu biti nezgodno.

Nažalost, na slikama se ne vide, jer trenutno nemam mesta u vitrinama za SNES, N64, Mega Drive 1 i 2, Wii U, Switch Lite i OLED (mada se jedan boxed nazire gore desno kod princeze Peach), Atari 2600 Jr...

View attachment 16176
View attachment 16177

View attachment 16178
View attachment 16179
View attachment 16180
View attachment 16181
Zavidna kolekcija,svaka cast :)

Fantastično predobra kolekcija figura baš sam uživao gledajući ih

P.s kupi jos po koju DC figuru ubiće se Batman sam tamo :D
Hteo sam da uzmem flesha u toj skali ako mislis na batfleka u cosku ali nema sanse da nadjem po normalnoj ceni jer je to 28 cm figura play arts kai a flesh the movie je jako skupa verzija oko 100 dolara sa postarinom izadje a ranije je bio oko 60 samo jbg ja niakko da se nakanem da ga uzmem i sada je dosta skupji doduse na ebayu je sve sada otislo gore :(

Bravo grujo, fina kolekcija konzola i akcionih figura.

Inace neznam dali sam kacio ovaj video. Radi se od drug koji se navuko na retro gaming i entertainment memorabilia pa je sve to pomalo izaslo van kontrole :)
Ja sam kao krenuo da ga pratim pomalo ali nabrzo odustao.

Mozda vam bude inspiraciono za organizovanje vasih kolekcija.

U zadnjih 2 godina kolekcija je maltene duplirana i prikupljene su retkih primerci razno raznih igrackih konzola.
Vodimo i FB grupu posvecena Retro gamingom

Back
Top Bottom