• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Koji TV kupiti?

Bice sledece godine navala na OLED-e. LG prosiruje proizvodne kapacitete, Samsung i TLC pravi svoj OLED tech.

Cene ce da padaju.

Inace, LG je pre neki dan potvrdio da su prodali 10 miliona OLED-a.

Last edited:
Mislite da će padati cene?
Dečko i ja baš gledali, hoćemo prvi TV za stan da kupimo kad budu novogodišnji popusti, ali su nam OLEDi haos skupi.
Sad ne znam da li da čekamo još mesec-dva, ili je realnije da uzmemo neki redovan, pa za dve godine ili tako da pređemo na OLED.
Jer ja lično ne bih više od 60k da puknemo, ali je on voljan da dopuni razliku za nešto od 55 incha i 4k :D

Saveti su dobrodošli, jer pojma nemamo šta valja.

Dečko i ja baš gledali, hoćemo prvi TV za stan da kupimo kad budu novogodišnji popusti, ali su nam OLEDi haos skupi.
Sad ne znam da li da čekamo još mesec-dva, ili je realnije da uzmemo neki redovan, pa za dve godine ili tako da pređemo na OLED.
Jer ja lično ne bih više od 60k da puknemo, ali je on voljan da dopuni razliku za nešto od 55 incha i 4k :D

Preporuka za Hisense 55U7QF.

Moja preporuka je ovaj Lg tv,taman je u rangu cene i velicine koje zelite. https://www.drtechno.rs/lg-televizo...k&utm_campaign=Eponuda.com&utm_term=es_0_2_pp

Ako pitaš koleZe sa foruma, postoji samo LG OLED i ostala boranija nekoliko lestvica ispod :D
Da, da, baš sam sve vas htela da pitam, stvarno ne vidim bolji izvor informacija.
Ma koliko oprečne možda i dobila :D
Ali mi je rečeno već da ako budem pitala.... samo ću OLED dobiti kao preporuku hahahaha

Eeee gledali smo HiSense, ali ne znamo NIŠTA o brendu. Znači valja?
Moja preporuka je ovaj Lg tv,taman je u rangu cene i velicine koje zelite. https://www.drtechno.rs/lg-televizo...k&utm_campaign=Eponuda.com&utm_term=es_0_2_pp
Takve stvari smo i gledali - LG, Samsung i slično. Hvala za link, pogledaću :)

A sta sa shit tier oledima? Vrlo su blizu lcdovima.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Custom ultrawide rezolucija za obican OLED TV i resen problem. :D

Back
Top Bottom