• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Koji TV kupiti?

Juce sam imao ovaj problem

ali danas da kucnem u drvo radi, ali mnogo manje switchujem input... juce sam na svakih 5 minuta switchovao, i to nista nije smetalo starom tv-u, medjutim ovde zeza, ne znam tacno sta je problem, mada jesam juce menjao gomilu opcija, ali nema veze, radi za sad, samo sto mnogo manje menjam input, ako neko evenutalno zna sta moze biti razlog, nek javi... koliko izguglah, web-os problem...

Imate sugestiju za neki ultra budžet TV za babu? :)

Naleteo sam na ovo ali gledam moža ipak nešto za nijansu bolje, barem da je full HD.
Optimalno mi je da ima Android svakako.

Ne znam da li si ozbiljan, kažu u videu da ima HDR 10 issues...

negde moraju da se prave kompromisi, tu je svakako dolby vision...

Koji od ova dva da uzmem?

Valja li nešto ovaj "evropski" TCL ili je Hisense sigurnija opcija?

Nekako mi je Hisense bolja opcija, jer ne znam kakav je TCL što se tiče televizora, ali znam kakvi su sa telefonima :D

i ja bi isao na Hisense, bila je cak 5 godina produzena garancija, ali treba sad proveriti dal ta akcija traje i dalje

Džable gledati ovo. Em youtube ubije svaki trag oštrine em činjenica da gledaš ne nekoj vatijanti LCD ekrana ne možeš da doživiš fluidnost CRTa

Neka niža srednja klasa, ako je UR8000 jeftiniji više se isplati. Prije bih išao na tako nešto nego na neki entry 55" Samsung sa VA panelom.

Ali gde naći UR8000 kod nas, pitanje je sad.

EDIT
Našao sam samo jedan, ali mi je 65 inča preveliko za moju sobu.

Iz iskustva ako ti neće mnogo uticati na budžet, uzmi 65", brzo se navikne oko.

Jbg, uticaće, i ovaj od 55 će biti nategnutno, i to pod uslovom da skrpim pare do isteka akcije.

Eh gohane meni treba kabl sledece nedelje ne za mesec dana :D
Gledam da na ove manje duzine nije nesto bitno, kontam da ce bilo koji posluziti. Ako tebe sluzi ovaj od 3e kontam da neki od 15e mora da radi isto :D

Back
Top Bottom