• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Koja vam je "most overrated" konzola?

C64GS. Jeste da smi misle da je konzola apsolutno govno i opet je nekako neverovatno precenjena :p

Duke je u stvari bio ok. Ja svakako nemam velike šake, jedva da mogu rukometašku loptu da uhvatim a da mi ne ispada, a lepo sam igraona njemu, S kontroler jeste bolji u svakom slučaju ali original nije bio loš.
C64GC definitivno nije precenjen.
Toliko godina upijam gaming info kao sundjer a morao sam da googlam sta je u pitanju. 🤣

Edit: sad vidim da je prodata u 2000 komada hahaha znaci ovo moze sve da bude samo ne precenjeno.

Meni je Duke controler bio simpa jer se osecao relativno slicno kao Dreamcast gamepad.

C64GC definitivno nije precenjen.
Toliko godina upijam gaming info kao sundjer a morao sam da googlam sta je u pitanju. 🤣

Edit: sad vidim da je prodata u 2000 komada hahaha znaci ovo moze sve da bude samo ne precenjeno.

I nekako mi je i dalje najprecenjenija konzola ikada zbog same činjenice da se uopšte pojavila na tržištu.

Inače to je samo delić katastrofalnih problema sa tim otpadom.

Kako vreme prolazi postaje mi jasnije da je Dreamcast overrated u smislu kultnog statusa.

Preveliki se mit izgradio oko konzole da je bila žrtva nesrećnih okolnosti a kada gledam library uvek mi fali to nešto.
Mada sam dizajn konzole je gotivan i joypadi su vrlo zanimljivi plus slot za VMU.

Možda bi bilo poštenije reći da je library igara precenjen a ne konzola.

Opet pitanje je da li overrated znači neopravdan hype ili neopravdano dobra prodaja.
Ako gledamo prodaju onda sigurno nije overrated.
Nisam siguran za samu konzolu, nekako mi je ako nista drugo barem graficki iskakala ispred PS1 i N64 (za citavu generaciju jelte), ali DC kontroler mi je definitivno najmanje udoban "moderan" kontroler. Tvrd, dugmici nikakvi, zamor posle kraceg igranja garantovan. Fora sa VMU je odlicna, ali ne pobovljava udobnost nikako.

Meni je npr ta generacija konzola na zadnjem mestu. Daleko od toga da je losa ali mi je najgora. Konzole se kvarile, ono zutilo i sivilo u igrama mi je toliko odvratno... I gomila nekih pucacina i manjak JRPG igara. Nije da nema dobrih igara ali kad sumiram sve ostale generacije su imale mnogo vise da mi ponude...
Juuu ovo ne da je netacno nego svetogrdje najbolje generacje konzla.....
Prvo za zutilo u sivilo u igrama verovatno mislis na taj sepia yelow filter sa kojimsu presvuceni gears kec,gta4 itditd ali toliko kolorita je bilo u igrama da je to stvarno bilo nesto neverovatno za taj hardver samo folklore uncarteditd final fantasy su neke od pprvihh igara .
Drugo i najbitnije ,,kilzon jetek sa ps3 konzolom dobio neki indetitet kao serijal posle 2dela tako dagomila pucacina koja jeizaslana toj generaciji konzola kao halo3,kilzone2i 3,resistancetrilogija,call ofduty black ops da ne govorim omodern warfare kecu tjcall of duty4 i jos gomilom igara kao metro i metro last light pa bioshok fallout3 itd itd su samo neke od najboljih fps ikada ...
A sve ovo sto si hteo da sumiras za sve ostale generacije je sarjasticno ili si ozbiljan?
Pa ps4 i ps5 zajednonemaju vise exkluzivnih naslova a da ne govorim o nasloovima koji su definisali zanr kao motorstorm,posle smo dobili fuel i pure i atv koji su isli nastancovani samo da bi bili prisutni i na drugim platformama igre tog tipa.
Za jrpgi uopsteno rpg bi se slozio ali ko uopste igra igre tog tipa danas?Otkako je izasao prvi playstation te igre su krenule silaznom putanjom,dok su bili sega mega i snes te igre su imale smisla jer je hardver i tehnologija mogla da napravi dugu igru na taj nacin,niko vise nece igrati rpg igre i citati tekst i skupljati druzinu kao u recimo chrono crosu.
Tako da mislim da nisi u pravu kada si napisao da su svve generacije imale vise da ponude osim te .
Evo ps5 je punih 4 god sa nama i sta nam je vise ponudio od ps3 ?
Sacekajmo da se generacija zavrsi...
Ne moram da sacekam da izadje ps6 da bi definisao da je ova generacija na celu sa ps5 sranje u boji :)
Vidi se iz spejs shatla...

Prvo za zutilo u sivilo u igrama verovatno mislis na taj sepia yelow filter sa kojimsu presvuceni gears kec,gta4 itditd ali toliko kolorita je bilo u igrama da je to stvarno bilo nesto neverovatno za taj hardver samo folklore uncarteditd final fantasy su neke od pprvihh igara .
Drugo i najbitnije ,,kilzon jetek sa ps3 konzolom dobio neki indetitet kao serijal posle 2dela tako dagomila pucacina koja jeizaslana toj generaciji konzola kao halo3,kilzone2i 3,resistancetrilogija,call ofduty black ops da ne govorim omodern warfare kecu tjcall of duty4 i jos gomilom igara kao metro i metro last light pa bioshok fallout3 itd itd su samo neke od najboljih fps ikada ...
A sve ovo sto si hteo da sumiras za sve ostale generacije je sarjasticno ili si ozbiljan?
Pa ps4 i ps5 zajednonemaju vise exkluzivnih naslova a da ne govorim o nasloovima koji su definisali zanr kao motorstorm,posle smo dobili fuel i pure i atv koji su isli nastancovani samo da bi bili prisutni i na drugim platformama igre tog tipa.
Za jrpgi uopsteno rpg bi se slozio ali ko uopste igra igre tog tipa danas?Otkako je izasao prvi playstation te igre su krenule silaznom putanjom,dok su bili sega mega i snes te igre su imale smisla jer je hardver i tehnologija mogla da napravi dugu igru na taj nacin,niko vise nece igrati rpg igre i citati tekst i skupljati druzinu kao u recimo chrono crosu.
Tako da mislim da nisi u pravu kada si napisao da su svve generacije imale vise da ponude osim te .

Ne moram da sacekam da izadje ps6 da bi definisao da je ova generacija na celu sa ps5 sranje u boji :)
Ja to sto pisem, pisem iz moje perspektive. To da li se ti ne slazes ili imas drugacije misljenje apsolutno ne utice na moj utisak. Normalno je da smo svi razliciti i da imamo drugacije stavove i misljenja. Vecinu igara koju si nabrojao necu nikad odigrati jer ne igram igre tog zanra, otuda i ide to da mi je najgora generacija. U svetu gaming-a dam od svoje 5-6 godine zivota i znam sta volim i sta mi godi. Zato sam i napisao da su ostale generacije imale vise da ponude MENI. Znaci ovo je iskljucivo moje misljenje.

Sedma generacija je sve samo ne najbolja :)

Xbox OG, Dreamcast i N64 samo zbog kontrolera iako im skidam kapu jer uvek gledaju na inovacije on mi je najgori.
N64 je OG svega što čini Nintendo i današnji gejming od 3D Maria do Ocarine of Time i još X naslova.
GC kontroler mi je možda i najboljeg dizajna jer je Action Button u sredini i okolo si imao sporedne dugmiće kada se nacikne čovek to je ubedljivo najudobnija kombinacija.
Uostalom da nije ne bi ga i dalje jedinog štancali uz svaku konzolu.

Back
Top Bottom