• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Košarka (Euroleague, NBA, ABA liga itd...REPREZENTACIJA i takmičenja)

Jezivo, apsolutno jezivo da se od jednog onakvog udarca to desi, cak sumnjam i u kvalitet te bolnice.

"Ako je istina ono što je rekao Kuzmanović da nije bilo dežurnog doktora tj hirurga na licu mesta i da se zakasnilo sa hitnom operacijom koja bi sigurno spasila bubreg, savez a i država moraju da tuže Fibu i celu organizaciju na Filipinima. I to ozbiljno tuže sa debelom odštetom koju treba proslediti Boriši za dalju transplataciju bez čekanja.

Ne sme ovo proći tek tako, dečko sa 26 godina rizikuje normalan život bez ikakve krivice. Slušam kako ljudi lupetaju "da može da se živi sa jednim bubregom bez problema". Javite se nekome ko živi tako i rećiće vam, ne daj Bože nikome jer je to život poluinvalida. Toliko. Boriša volimo te!"

Vladimir Kuzmanovic bivsi kosarkas. Radio je i u savezu ranije. ima i podcast sa Lukom.

Prošli put kad im je bio Šarenac trajalo je pet-šest sati, al sad odmah na početku kaže da ne planiraju toliko :D

Vidjao sam tamo nekog lika po komentarima, potpisuje se kao ti.
That would be me, redovno komentarisem tamo.

Vladimir Kuzmanovic bivsi kosarkas. Radio je i u savezu ranije. ima i podcast sa Lukom.
Ako je to onaj lik sto komentarise utakmice sa Sarencom, moram reci da je pun pogodak, najzad su mu nasli nekog sa kim ima dobru hemiju i komunikaciju, zaista je uzivanje kako prenose i strucan je lik, zna sta prica i odlicno se dopunjuju, bukvalno se slazu na nivou na kojem americki duo komentatori to rade.

Vlada brojac faulova Kuzmanovic. Generalno, vise uzivam u prenosima na SK sa fenomenalnim Darkom Plavsicem i Marinom Sedlačekom.

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

That would be me, redovno komentarisem tamo.

Ako je to onaj lik sto komentarise utakmice sa Sarencom, moram reci da je pun pogodak, najzad su mu nasli nekog sa kim ima dobru hemiju i komunikaciju, zaista je uzivanje kako prenose i strucan je lik, zna sta prica i odlicno se dopunjuju, bukvalno se slazu na nivou na kojem americki duo komentatori to rade.
Kuzma je bio dobar igrac igrao u BFC, OKK beogradu, Zvezdi i Buducnosti krajem 90tih kad su dominirali u Yuba ligi. Bas zna znanje. Recimo od kad gledam podcast vec jedno godinu i po dana mnogo sam naucio o kosarci u smislu taktike pa i svega ostalog. Bas zna da objasni nama laicima, gledaocima koji se nisu bavili kosarkom.

Razbismo litvance 20 razlike, konacno odigrasmo pametno, sa odlicnom odbranom za tri poena, i konacno nismo pali ni u jednom momentu meca, uvek smo imali resenja, nije bilo onog opustanja u trecoj cetvrtini, koju smo uglavnom do sad ubedljivo gubili.

Bez sumnje su i litvanci malo ostali bez goriva posle one pobede protiv amera, koji su btw razbili italijane 40 razlike i poslali drugu petorku celu zadnju cetvrtinu...

No mi smo odigrali savrseno i sa takvom pametnom i timskom igrom, imamo cemu da se nadamo protiv Kanade ili protiv Slovenaca...

Licno bih voleo Kanadjane, jer ako Slovenci ispadnu, mi cemo obezbediti direktan plasman na OI.

Ameri ce na pobednike meca Nemacka - Letonija, Nemci su pokazali odlicnu formu, razbili su bili Slovence 30 razlike.

Borisa se javio iz bolnice i rekao nasima da je dobro i da pobedimo, to je dosta znacilo nasim igracima.

Lepo je gledati nas, kad igramo ovako pametno i timski, Bogi kad ne idu trojke, ide na ulaz ili asistira i mnogo je efikasniji kad ide na ulaz ili sutne neku otvorenu dvojku, tako da i nema razloga da forsira trojke, osim ako mu protivnik ne ostavi prostor.

Avramovic je izdominirao energijom, elitnom odbranom i ukradenim loptama, jeste, imao je standardno i losih poteza, ali to je on...

Stefan Jovic i Petrusev su vezali nekoliko bas bitnih trojki, konacno je i Nikola Jovic malo proradio, Milutinov je bio fenomenalan, ne bi me cudilo i da zavrsi u NBA.

Sudije ne vide kad ga je Valanciunas namerno udario laktom u glavu, nije mi jasno sto nismo trazili celendz.

Guduric nije smetao, cak je i ok odigrao, konacno bez nekih gluposti, bili smo ko jedan.

To je to, voleo bih da ovako i nastavimo.

Ukratko, bilo je klasicno...

IMG-20230905-WA0000.jpg

Back
Top Bottom