Razbismo litvance 20 razlike, konacno odigrasmo pametno, sa odlicnom odbranom za tri poena, i konacno nismo pali ni u jednom momentu meca, uvek smo imali resenja, nije bilo onog opustanja u trecoj cetvrtini, koju smo uglavnom do sad ubedljivo gubili.
Bez sumnje su i litvanci malo ostali bez goriva posle one pobede protiv amera, koji su btw razbili italijane 40 razlike i poslali drugu petorku celu zadnju cetvrtinu...
No mi smo odigrali savrseno i sa takvom pametnom i timskom igrom, imamo cemu da se nadamo protiv Kanade ili protiv Slovenaca...
Licno bih voleo Kanadjane, jer ako Slovenci ispadnu, mi cemo obezbediti direktan plasman na OI.
Ameri ce na pobednike meca Nemacka - Letonija, Nemci su pokazali odlicnu formu, razbili su bili Slovence 30 razlike.
Borisa se javio iz bolnice i rekao nasima da je dobro i da pobedimo, to je dosta znacilo nasim igracima.
Lepo je gledati nas, kad igramo ovako pametno i timski, Bogi kad ne idu trojke, ide na ulaz ili asistira i mnogo je efikasniji kad ide na ulaz ili sutne neku otvorenu dvojku, tako da i nema razloga da forsira trojke, osim ako mu protivnik ne ostavi prostor.
Avramovic je izdominirao energijom, elitnom odbranom i ukradenim loptama, jeste, imao je standardno i losih poteza, ali to je on...
Stefan Jovic i Petrusev su vezali nekoliko bas bitnih trojki, konacno je i Nikola Jovic malo proradio, Milutinov je bio fenomenalan, ne bi me cudilo i da zavrsi u NBA.
Sudije ne vide kad ga je Valanciunas namerno udario laktom u glavu, nije mi jasno sto nismo trazili celendz.
Guduric nije smetao, cak je i ok odigrao, konacno bez nekih gluposti, bili smo ko jedan.
To je to, voleo bih da ovako i nastavimo.