Gledao sam juče na SK-u.
Imamo ogromnih problema i pitanje kako ćemo i da li ćemo to rešiti.
Organizacija igre nam je najveća slaba tačka trenutno, jednostavno nemamo kvalitetnog pleja. Čekamo Stefana Jovića da se vrati u formu, ali nerealno je to očekivati u ovako kratkom periodu.
Takođe, mnogo će zavisiti od igre Gudurića i Bogdanovića, ako ih krene šut, moći ćemo da igramo i sa jačim ekipama.
Milutinov i ostali visoki igrači moram da kažem da su malo slabi sa loptom, imaju dosta veliku želju, ali nema tu baš toliko kvaliteta. Milutinov kada je u igri, makar liči na nešto, inače ostali su baš neuigrani. Jović je ogroman, ko zna čime se hranio
Što se tiče odbrane, i dalje kod Pešića imamo problem sa šutevima sa distance - to nas je i uništilo protiv Italije na prošlom takmičenju.
Danas se igra protiv Italije, mislim da će biti neugodniji meč za nas.
Sve u svemu, imamo ekipu koja je dosta "napaljena", ali koja će da živi i umire od šuta (jer skoro svi su šuteri u ekipi). Organizacija igre i nešto smisleno se ne može očekivati od ovih momaka. Tako da smo dosta neugodna ekipa, utiska sam da možemo i da iznenadimo neku jaču ekipu, ali treba da se slože tu kockice.
Bogdanović mora biti lider (kao što je to bio do sada), a Gudurić i Mulutinov moraju da odigraju partije života. Uz to Stefan Jović mora da igra 10-15min.
Nedović je nepotreban.