• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Košarka (Euroleague, NBA, ABA liga itd...REPREZENTACIJA i takmičenja)

Odlicna generacija,odigrali su bas dobar turnir.Mali Topic je nba potencijal a Bosnjakovic ima samo 16 godina i igra u Realu.
Ali problem je sto im sada dolaze godine kada treba da pocnu sa seniorskom kosarkom a u nasim klubovima su stranci glavni pa se bojim da nam i ova generacija propadne.
To je na zalost problem svake generacije. Da imamo neki plan i program za razvijanje mladih igraca izbacivali bi bar 3-4 vrhunska igraca iz svake generacije a ne jednog ili nijednog...

.
6481aa2762a92d36053d72b4564848ea.jpg

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Gledao sam juče na SK-u.

Imamo ogromnih problema i pitanje kako ćemo i da li ćemo to rešiti.
Organizacija igre nam je najveća slaba tačka trenutno, jednostavno nemamo kvalitetnog pleja. Čekamo Stefana Jovića da se vrati u formu, ali nerealno je to očekivati u ovako kratkom periodu.

Takođe, mnogo će zavisiti od igre Gudurića i Bogdanovića, ako ih krene šut, moći ćemo da igramo i sa jačim ekipama.
Milutinov i ostali visoki igrači moram da kažem da su malo slabi sa loptom, imaju dosta veliku želju, ali nema tu baš toliko kvaliteta. Milutinov kada je u igri, makar liči na nešto, inače ostali su baš neuigrani. Jović je ogroman, ko zna čime se hranio :D

Što se tiče odbrane, i dalje kod Pešića imamo problem sa šutevima sa distance - to nas je i uništilo protiv Italije na prošlom takmičenju.

Danas se igra protiv Italije, mislim da će biti neugodniji meč za nas.
Sve u svemu, imamo ekipu koja je dosta "napaljena", ali koja će da živi i umire od šuta (jer skoro svi su šuteri u ekipi). Organizacija igre i nešto smisleno se ne može očekivati od ovih momaka. Tako da smo dosta neugodna ekipa, utiska sam da možemo i da iznenadimo neku jaču ekipu, ali treba da se slože tu kockice.

Bogdanović mora biti lider (kao što je to bio do sada), a Gudurić i Mulutinov moraju da odigraju partije života. Uz to Stefan Jović mora da igra 10-15min.

Nedović je nepotreban.

Što se tiče odbrane, i dalje kod Pešića imamo problem sa šutevima sa distance
Taj problem imamo jos od Saleta, izgleda problem do ove generacije igraca
a Gudurić i Mulutinov moraju da odigraju partije života.
Od Gudure nikad nista ne ocekujem i uvek to i dobijem - nista... covek koji se plasi da sutne... ja ne znam ni kako je on uopste profi kosarkas...
Nedović je nepotreban.
Amen.

Pobedise nas italijani ponovo, prizeljkivao sam takav ishod, da izgubimo u pripremnoj, a onda da ih dobijemo na prvenstvu, kao sto su oni nas proslih par puta...

Nikakvo iznenadjenje, ocajno je igrao, cudi me sto ga je i zvao, mada obzirom da smo tanki na toj poziciji, verovatno je zato dobio sansu, koju nije iskoristio.

Lik je samo pozer.

82816230564d0e0968f196553907704_1280x720x002232.jpg

82816230564d0e0968f196553907704_1280x720x002232.jpg

Last edited:
Back
Top Bottom