• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Košarka (Euroleague, NBA, ABA liga itd...REPREZENTACIJA i takmičenja)

Obradovao sam se kad sam video jutros vest, jer to pokazuje ozbiljnost da ce Partizan ponovo pokusati da napravi jak sastav, Lesor je otisao, steta, Papapetru ce izgleda isto da ide, za njega mi nije krivo jer nije nista pokazao, da vidimo sta ce biti sledece... kad bi sacuvali Exuma i Ledeja, sacuvali bi kostur, najbitnije igrace, osim vec izgubljenog Lesora, ali potrebno nam je i da produbio roster, a ne da neki igraci riknu po 40 minuta...

Kad vidim Micićevo ime prevrne mi se u stomaku. PTSD imam od njegovih nerezonskih šuteva i rešenja u bitnim utakmicama unazad X godina u nacionalnom dresu. Za klub je oduvek igrao bolje izgleda, ali verujem da je tako zbog konkurencije (dosta je slaba Evroliga generalno), plus manji stres nego u repki gde cela nacija ima neverovatna očekivanja.

Sve najbolje mu želim, ali čisto sumnjam da će napraviti nešto preko bare.

Kako se pojacavamo u basketu. Prvi put ce tim biti kompletiran u julu sto je presedan za nase uslove. Strucni stab radi odlican posao, love imamo tako da naredna sezona mirise na izuzetnu pricu. [emoji837][emoji836]️

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Pogan jezik imas, ali videces i sam da u narednim godinama KK Zvezda nema sta da trazi, sve pare su preusmerene na FK Zvezda...
Zvezdi fudbal, Partizanu kosarka, precutan dogovor.

Pa jesam, ceo svet to ionako radi... Sve je to već odavno obesmišljeno...i sad tu mi jedini uz litvance da se držimo samo svojih i da nemamo uspeha, to mi ne drži vodu... Mi sem Jokića i Bogdanovića nemamo više dobre igrače.
Не долази у обзир. У женској репрезентацији су промували странкиње, у мушкој никако. Макар никад ништа више не освојили. Једино у случају да тај странац заиста почне да живи овде, научи језик, па и ожени се, створи породицу, онда би ми било у реду. А овако да неког покупиш и даш му пасош само да би ад хок одиграо на неком првенству, то никад не могу да подржим. Репрезентација није клуб.

F1TfHKtWcAECU4r

Не долази у обзир. У женској репрезентацији су промували странкиње, у мушкој никако. Макар никад ништа више не освојили. Једино у случају да тај странац заиста почне да живи овде, научи језик, па и ожени се, створи породицу, онда би ми било у реду. А овако да неког покупиш и даш му пасош само да би ад хок одиграо на неком првенству, то никад не могу да подржим. Репрезентација није клуб.
Cekamo Pesica da saopsti spisak, ono Panter na njemu :eek:

ni ja ne verujem, ali jeste Pesic pre par meseci pricao kako su nam stranci neophodni :)

Jeste, ali je isto i selektor jos uvek :D
Mozda zato toliko ceka sa objavljivanjem spiska, bomba u zadnji cas :D

Back
Top Bottom