2CR4ZY
Forumski Apotekar

Bogdanović najbolji u NBA u jednom parametru - Vesti
Bogdan Bogdanović se oduvek prepoznavao po specifičnim šuterskim sposobnostima.

Не долази у обзир. У женској репрезентацији су промували странкиње, у мушкој никако. Макар никад ништа више не освојили. Једино у случају да тај странац заиста почне да живи овде, научи језик, па и ожени се, створи породицу, онда би ми било у реду. А овако да неког покупиш и даш му пасош само да би ад хок одиграо на неком првенству, то никад не могу да подржим. Репрезентација није клуб.Pa jesam, ceo svet to ionako radi... Sve je to već odavno obesmišljeno...i sad tu mi jedini uz litvance da se držimo samo svojih i da nemamo uspeha, to mi ne drži vodu... Mi sem Jokića i Bogdanovića nemamo više dobre igrače.
Cekamo Pesica da saopsti spisak, ono Panter na njemuНе долази у обзир. У женској репрезентацији су промували странкиње, у мушкој никако. Макар никад ништа више не освојили. Једино у случају да тај странац заиста почне да живи овде, научи језик, па и ожени се, створи породицу, онда би ми било у реду. А овако да неког покупиш и даш му пасош само да би ад хок одиграо на неком првенству, то никад не могу да подржим. Репрезентација није клуб.