• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Kirby and the Forgotten Land [Spring, 2022]

Spam je nezeljena posta ili sadrzaj. Zasto bi validan post koji je podeljen na dva dela bio spam?
Mislim da nisi u pravu.
Zato shto se na takvu praksu gleda kao na spam od kako forumi postoje. Spam nije samo nezheljen post ili sadrzhaj.
No, da skratimo prichu, jer ne vodi nikuda, a pravila promeniti netjesh - pridrzhavaj se pravila. Kada nema razloga da se radi double post, nemoj to raditi, jednostavno edituj post.
Hvala.

edit: dalja rasprava na ovu temu se brishe, previshe je offtopica na ovoj temi.
edit 2:
Stvar izbora.
Mislim da smo objasnili da nije stvar izbora. Josh jednom te molim da ne budesh jedini koji namerno ignorishe pravilo.

Last edited:
Spam je nezeljena posta ili sadrzaj. Zasto bi validan post koji je podeljen na dva dela bio spam?
Mislim da nisi u pravu.
Post se deli na dva dela u slučaju ako je prvi post predugačak i fizički ne moze vise ista da stane u isti. Za sve ostalo se koristi quote/multi quote ili tag opcija.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

nećemo brisati offtopic ovog puta kako bi bilo jasno šta ne treba raditi.
žao mi je što je moralo ovde, ali izdržite legende <3

Ova igra mi se kupuje. Jel ima nekih novosti kako ce biti koncipirani leveli?

ed-edd-eddy-bed.gif

c5f

Prilično pozitivne recenzije, trenutna prosečna ocena 85, što je odlično obzirom da retko koja Kirby igra pređe 80 ocenu.

Mene ovo podseca 80% na Maria Odyssey, kontam da im je ta igra i bila neki model za ovo. Uzecu kad padne cena XD

Mene ovo podseca 80% na Maria Odyssey, kontam da im je ta igra i bila neki model za ovo. Uzecu kad padne cena XD

Isto. Odigrao sam ponovo onaj demo te mislim da je fantasticna igra. Cekam da padne cena ali budimo realni ko zna kada ce biti price drop.

Isto. Odigrao sam ponovo onaj demo te mislim da je fantasticna igra. Cekam da padne cena ali budimo realni ko zna kada ce biti price drop.
Neće skoro. Jeftinije je kupiti fizički što pre, preći, pa preprodati po skoro punoj ceni.

Presao juce prvih par nivoa , cool je. Bas je sve gotivno , muzika je ekstra. Samo sto se switch raspada iako grafika nije sad nesto spektakularno.

Back
Top Bottom