To im kao nacionalni sport, mada ne znam jesu uradili išta poslednjih 20 godina...physical only
![]()
Nisam znao da Solovaci vole hokej.![]()
Ne znam dal su uradili vezano za fifu bilo sta otkako postoji kao igra...To im kao nacionalni sport, mada ne znam jesu uradili išta poslednjih 20 godina...
A DieHard je dobio 10.000 japanskih jena, za sirenje ove vesti...PS5 je dostigao 40 miliona prodatih konzola!
Bice gusto.Došlo je vreme da se ps2 konačno skine sa trona.
PS2 je bio 13 godina na tržištu, Nintendo DS koji je bio najbliži da ga skine je bio 10 godina. Tako da se nadam da će switch uspeti da uradi ono što nije uspelo DSu i to za manje od 10 godinaDošlo je vreme da se ps2 konačno skine sa trona.
Pa ne bih rekao da bas ponestaje igara stize Mario RPG i onaj 2D Mario. A svi znamo da Mario prodaje konzole kao lud. Ako ta 2D Mario igra bude dobra i zanimljiva bice nestasica konzola za praznikeOsim ako ne bude apokalipticnog prestanka prodaje switch keca [kao sto se to desilo kada je PS5 stigao u prodaju i bas masakrirao PS4], Switch ce prebaciti PS2.
Vec sada ponestaje igara za Switch, a ako naslednik stigne tek krajem 2024, onda ce sledeca godina mozda biti spora.