Ај да се упишем и у ову тему, има доста тих игара, од оних које сам почињао или мало играо а никада нисам завршио, и оне које нисам уопште играо, а желео бих да јесам, или имам намеру да их одиграм кад тад. Оне које ме не интересују нећу ни спомињати, логично.
The Legend of Zelda - A Link to the past почињао два пута, стизао негде до половине и ту баталио, иако је добра игра без сумње, мене је умарала и тачно на том месту је увек престајала да ме вуче да играм даље. Ниједну Зелду више нисам играо, а пробао бих барем Ocarina of Time, Wind Waker (због artstyle-a пре свега) и Breath of the Wild.
Сви Mетроиди осим Super Metroid. Он ми је био супер, а видим да су ови остали сви на исту фору као и он, па ме и не вуку нешто да их играм, јер чисто сумњам да су бољи од оригинала (NES игра је ипак праисторија, њу не рачунам

) Можда бих неки Prime пробао евентуално да видим како је цео фазон пренет у 3D окружење.
Final Fantasy апсолутно ништа. Мада нисам уопште љубитељ JRPG-a, али то је ипак толико значајан серијал да ми је баш жао што ништа нисам ни пробао никада, барем седмицу и десетку ако ништа друго. Можда некад, мада не знам колико би ме сад повукло то све уопште.
Yakuza, као неко ко јако воли Shenmue, поготово први део, двојка ми је била океј, тројку нисам успео да се натерам да завршим (поред потпуно outdated гејмплеја још је и ужасно спора и развучена, а очекивао сам да ћемо бар стићи близу епилога, ако већ не буде крај), сматрам великим пропустом што ништа из овог серијала нисам играо. Надокнадиће се сигурно, барем ови Kiwami римејкови.
System Shock, први део нисам ни имао жељу да пробам, двојку сам почео, рачунам кад сам Half-life могао да пређем са 15 година закашњења и да ми се свиди, и ово ћу с обзиром на то да је такође култна игра у питању. Али нисам могао. После пар сати сам баталио.
Grim Fandango, ово ћу сигурно да одиграм, само чекам право расположење иако point and click није у мојим омиљеним жанровима.
Borderlands, свиђа ми се тај фазон, пробаћу, мислим да ће ми се допасти, ако нема превише грајндовања.
The Witcher 3, нисам читао књиге, нити играо претходнике. Гледао сам само ову Нетфликс серију. Не ложим се уопште на цео тај lore, а тројку морам барем да пробам да видим у чему је ствар, и да ли ћу и ја да се распаметим или да попљујем "пољске коњушаре".
Rayman, сви осим првог са PS1 којег такође због изузетне тежине никад нисам успео да завршим. Не знам колико добро су остарили они 3D наставци на PS2, али ове новије Origins и Legends ћу сигурно одиграти у неко скорије време.
Mass Effect, KOTOR. Витезове Старе Републике сам чак и пробао једном давно, али није ме уопште купио тај фазон, као клинац сам очекивао више неку акцију, hack and slash са светлосним сабљама, а не потезну борбу од једне такве игре. Можда би ми данас боље легло, али нисам сигуран. Није ми у приоритетима ни једно, ни друго.
Fallout, иако волим тај пост-апокалиптични setting, нисам играо ниједну од ових игара. Они изометријски ме нешто не вуку више, тројку и евентуално New Vegas ћу покушати, четворку не верујем да ћу уопште и пробати.
Souls серијал. Пробао Demon's Soul, изнервирао се и баталио. Покушаћу опет неку од тих игара, мада како су ми живци и стрпљење све мањи с годинама, не знам да ли ћу успети.
Deus Ex, Dishonored, Batman Arkham, све ми стоји на списку већ одавно, али никако да стигнем. Барем по једну игру од ових серијала морам да одиграм, мислим да ће ми се допасти сигурно.
Има још и појединачних наслова и серијала, не могу се ни сетити свега сад, ионако сам навео превише.