• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV HBO House of the Dragon (2022 - )

Šta tačno?
Ma nije sad neka velika zamerka, nego mi bzv na onaj nacin
da Alisent kao pomisli da prica o njenom Egonu. Uradili onu klasicnu "mislio je da prica sa drugom osobom, pa je onda pogresna osoba dobila informaciju..." situaciju. Meni bi jace bilo da je on kao spomenuo Rejniru, pa Alisent kad je cula to pobesnela opet ili tako nesto.
Opet, nije neka posebna zamerka, samo me malo smara taj fazon.

Last edited:
ja se samo nadam da će onaj ljigavi ćopavac da umre nekom strašnom smrću. videlo se da je lik ološ čim se pojavio na ekranu

Meni su Demon, ćopavi ljigavac i jednooki batica najjaci u seriji.
Odlicne su poslednje dve epizode. Bice ludilo u finalu. (y)

gj0f8t.png

Urlam™

Ova poslednja scena u epizodi je malo 😬, mogli su bez toga. Ne znam da l' je tako i u knjizi.

Jos jedna epizoda, pa cekanje vrv do 2024. na drugu.

Ni meni to nije baš dobro ispalo, mislim da nije u knjizi.
Naravno da nije u knjizi, čini mi se da su to ubacili da bude foreshadowing za sličnu scenu koja se stvarno dogodila na samom kraju rata

I ako nema u knjizi meni je bilo OK. Mnogo su se zeleni osilili, ovo ih je malo spustilo na zemlju.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Odradjen je jedan veliki uvod i sve je spremno za kidanje na sve strane u drugoj sezoni.
Ne svidja mi se malo sta su uradili sa Renirom (a i sa Alisent), mada po onom poslednjem kadru deluje da nema vise zajebavanja s njom.

I da jebote, nisam gadljiv lik uopste, ali ne kapiram koji kurac su bas morali onako da prikazu
kako je Renira izgubila bebu.
Preterivanje. Opet, gledao sam i mucnije scene, ali u ovoj seriji mi nekako skroz nepotrebno ovo.

Snimanje druge sezone pocinje pocetkom sledece godine, jos nisu sigurni da li ce krajem godine izaci druga sezona ili ipak ostaviti za 2024. (verujem da ce ovo drugo biti slucaj).

Odgledah najzad i ja prvu sezonu. Fina serija nije mi bas na nivou prvih sezona GoT-a ali dovoljno dobra da sa nestrpljenjem cekam nastavak.
Malo mi smeta ono preskakanje godina. Da se malo sporije odvija radnja bilo bi mi jos bolje.

Back
Top Bottom