• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za viÅ”e informacija kliknite OVDE

TV HBO House of the Dragon (2022 - )

Pa i nije loŔe, ali opet predvidljivo. Daleko je ovo iza prvih 5 sezona Game of Thrones ali i kvalitetnije od poslednje dve sezone Game of Thrones.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Isti utisak imam. Likovi su mi najveći problem, svi su mi nekako dosadni.

Za danaŔnje jadno vreme u filmskoj "umetnosti", u ovoj seriji je to joŔ uvek podnoŔljivo.

Taj sam. Sezona je sapunica, isto kao Gejmotron ali bez poentiranja-akcije. Minus ples zmajeva u cetvrtoj epizodi.

Nakon predzadnje, ova zadnja epizoda sezone je komotno mogla da bude S03E01. Raja bi definitivno manje kmečala...

Po meni dosta mlaka druga sezona. Celu sezonu cekam da se nesto znacajno desi i nista od toga. Sve ovo je moglo da se sazme u 2-3 epizode. Doduse bilo je par dobrih momenata ali nedovoljno za neki povoljniji utisak. Plus sto ne postoji ni jedan lik za kojeg bi se vezao i za koga bi mi bilo zao da pogine. Daleko je ovo od GoT-a iz najboljih dana.

Brate posle 3 epizode s2 odustajem, ovo je teski smor od serije, ne kontam kome je ovo zanimljivo. Likovi su svi uzas, ne znas koji je dosadniji. Sve se vrti u krug i nista se ne desava, odo da pogledam recap na youtube i dosta :D

Evo da vam ustedim dragoceno vreme :D

I ja sam batalio posle prve epizode druge sezone. Ne radi me uopŔte serija. Dosadni likovi, plus ti vremenski skokovi u priči, nije mi leglo.

Hahaha, Å”ta biste tek pisali posle poslednje epizode druge sezone da ste izdržali dotle šŸ˜‚

PS. Ima jedna cool bitka u jednoj epizodi, zaličila je ta epizoda na kvalitet 6. Ili 7. sezone GoT, ostalo slabije i od 8. sezone GoT.

Last edited:
Back
Top Bottom