60+ je za platinu ako se natenane igra, main kampanja je trecina od toga.niti mi pada na pamet da se bakcem sa open worldom 60+ sati.
Nisu ti tacni podaci. Znam ja vrlo dobro koliko zna da smori igra poput ove.60+ je za platinu ako se natenane igra, main kampanja je trecina od toga.
Koliko znam, lik samo prevede sa engleskog na srpski, tudji opis, komedija...Pa sto onda postavljas opis od doticnog "profesionalnog gejming novinara"?
Jesu toliko dobri sendvici?

Nije fhd nego 1800p je u 60fps.Steta sto je i ova generacija konzola bas slaba,ps5 koliko sam razumeo ako je fullhd moze u 60 frejmova a cim se prebaci na 4k rezoluciju odma ide na 30...Izgleda da cu na kraju preci na pc taman ce dotle i izaci pc verzija dok ne nabavim neku graficku.
Kako koji, neki su originalni, neke prevode. Ovaj očigledno nije preveden.Koliko znam, lik samo prevede sa engleskog na srpski, tudji opis, komedija...
Koliko znam, lik samo prevede sa engleskog na srpski, tudji opis, komedija...
Šta znači definitivna open world igra?#UTICAJ
![]()
Nije fhd nego 1800p je u 60fps.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
1800p jel si coravfull hd i jeste 1080p, sad nzm UHD dal se odnosu na 4k ili 2k, pre da je 4k
Pa definitivno je open world igraŠta znači definitivna open world igra?

Za divno cudo mene u kecu to uopste nije nerviralo, a obicno sam osetljiv na takve stvari. A mozda sam i zaboravio.Nazalost ono sto me je iritiralo u prvoj igri je ovde jos vise - konstantno komentarisanje.
Šta znači definitivna open world igra?

Prevedi na srpski ili hrvatski molim te.Nesto poput definitive edition![]()