• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Switch PC Hollow Knight

Absolute Radiance je najteži boss protekle generacije, pogotovo kada treba da ga ubiješ na kraju boss rusha od 40+ bossova.

Dokle si stigao ? nisam ispratio bio na moru jbg :D . Ja jos nisam ni pokusao zadnji Pantheon.

Poslednji panteon. Uspeo sam da dođem do A. Radiance, ali sam odmah bio počišćen. I onda sam sinoć uzeo da je vežbam i tokom sat i po vežbanja sam uspeo dva puta da je ubijem. Nedovoljno za panteon, treba još da se vežba 😅

Uh srecno :) . Ja ovim tempom kojim trenutno imam vremena za igranje i vezbanje kontam da cu da zavrsim taj zadnji Pantheon do kraja godine xD

ja sam mislio da sam ja uporan u metroidvaniama i trial and error igrama, ali svaka ti cast za ovo :D !!!

Ustao u 6 jutros i rekao sebi danas je dan kada uzimam Platinu . 3 sata kasnije...
Untitled.png

Ne mogu da opisem taj poslednji rush na zadnja dva boss-a . Naizad je gotovo , ne zelim sad da vidim Hollow Knighta narednih 10 godina. Kakva legendarna igra. Sada cekamo Silksong.

Uff ovako , Unbreakable Strength, Mark of Pride, Quick Slash, Sharp Shadow. Ono pure damage build :D . Neki bossevi su zajebani sa ovim buildom ali uspeo sam. Soul Tyrant npr je haos.

Uh, Sharp Shadow mene uvek poremeti jer je duži dash, pa završim tamo gde ne očekujem, više odmaže nego što pomaže.
Shaman Stone mi je bio korisniji + Long Nail. A onda pred poslednju grupu za svaki slučaj uzmem Unbreakable Heart umesto Long Naila, ali ispade da mi na kraju nije ni trebao jer sam uvek bio bezbedan sa healthom.

Uh, Sharp Shadow mene uvek poremeti jer je duži dash, pa završim tamo gde ne očekujem, više odmaže nego što pomaže.
Shaman Stone mi je bio korisniji + Long Nail. A onda pred poslednju grupu za svaki slučaj uzmem Unbreakable Heart umesto Long Naila, ali ispade da mi na kraju nije ni trebao jer sam uvek bio bezbedan sa healthom.

Vezbao sam boseve dosta sa Sharp Shadow i onda dash kroz njih+ damage je islo u moju korist :) . Eksperimentisao sam dosta sa ostalim charmovima , ali ovo je bas bilo za mene .

Znao sam, ali nisam nikako uspevao da uđem, sad vidim da je na potpuno drugom mestu. Ali s obzirom da imam platinum, nemam neku motivaciju da igram. Čeka se Silksong :)

bube kidaju 10/10 igra lagano
predivan svet, prepun sete, misterije i izazova

gameplay perfektan (samo bi trebalo obrisati iz koda pogo jump ako moze)
bossovi su sou program, sa tako malo mehanika uspeli su da naprave par nevidjeno dobrih fajtova

vidi se da je jako puno paznje i ljubavi ulozeno u ovu igru
bas sam jako prijatno iznenadjen
gg Team Cherry, kupujem sve igre koje imaju:) zasluzuju i vise tbh

a i Vi SL gameri zasluzujete da igrate Hollow Knight-a opet ili po prvi put
stvarno je malo remek delo

a sad odo nazad u zadnji panteon qq
:)

posle jedne besane noci u panteonu...jutra...ne znam ni ja vise, oko 7 neprekidnih sati sam posvetio panteonu
doskakutah na vrh panteona do vas drugari

20230731_142316.jpg

@Spidey bro fala ti sto si bio dosadan ko buba:)
"kad ces igras Hollow Knight? si instalirao HK? jos nisi krenuo da igras? gasi to smece i stavi HK! nikad neces igrati HK smrc"
sve slusam od sada...mozda;)

posle jedne besane noci u panteonu...jutra...ne znam ni ja vise, oko 7 neprekidnih sati sam posvetio panteonu
doskakutah na vrh panteona do vas drugari

20230731_142316.jpg

@Spidey bro fala ti sto si bio dosadan ko buba:)
"kad ces igras Hollow Knight? si instalirao HK? jos nisi krenuo da igras? gasi to smece i stavi HK! nikad neces igrati HK smrc"
sve slusam od sada...mozda;)
One of us! One of us!

Back
Top Bottom